Iesean cercetat după ce s-a dus la service să-şi schimbe parbrizul fisurat: pete de sânge

vineri, 01 aprilie 2022, 01:56
1 MIN
 Iesean cercetat după ce s-a dus la service să-şi schimbe parbrizul fisurat: pete de sânge

În final, oamenii legii îl cercetează pentru că a dat declaraţii contradictorii.

Un localnic din Holboca este cercetat de către Poliţia Rutieră Iaşi după ce s-au descoperit pete de sânge pe maşina lui. Întâmplarea a avut loc ieri la amiază, atunci când proprietarul autoturismului a mers la un service auto de pe Calea Chişinăului, unde a solicitat să îi fie schimbat parbrizul deoarece era fisurat. Bărbatul avea autorizaţie de reparaţie, de la Poliţia din Holboca.

El a declarat oamenilor legii că, cel mai probabil, nişte vecini ar fi tăiat găini în apropierea autoturismului. Poliţiştii de la Rutieră au mers la service-ul auto, apoi în zona unde stătea maşina de regulă, însă nu au observat pete vizibile. Totuşi, agenţii l-au luat la întrebări pe bărbat, pentru că şi-a schimbat declaraţia iniţială: el a spus iniţial că autoturismul era folosit de către fiul său, care însă este plecat în altă ţară, la muncă, de mult timp.

Reprezentanţii Poliţiei Iaşi au precizat că, în acest caz, cercetările sunt continuate. “Cercetările sunt în curs. Totuşi, în prima fază, nu se confirmă petele de sânge”, ne-a spus un reprezentant al IPJ Iaşi.

Comentarii