IMAGINI: Accident cu trei răniți în Șipote. Elicopterul SMURD a preluat un tânăr în comă

luni, 02 august 2021, 16:25
2 MIN
 IMAGINI: Accident cu trei răniți în Șipote. Elicopterul SMURD a preluat un tânăr în comă

Elicopterul SMURD și alte echipaje de intervenție au fost trimise în localitatea Hălceni din județul Iași, acolo unde s-a produs un accident rutier.

UPDATE

În urma accidentului au fost trei victime. Un bărbat din autoutilitară, șoferul, în vârstă de 35 de ani a fost preluat de o ambulanță de la SAJ și a fost transportat la UPU conștient și cooperant. Din autoturism au fost preluate două persoane. Ambele fuseseră încarcerate. Pasagerul din dreapta în vârstă de 26 de ani a fost dus cu elicopterul SMURD la ISU, apoi la UPU. Era intubat și în comă. Șoferul în vârstă de 67 de ani a fost dus de un echipaj TIM la spital. Era conștient.

UPDATE

Precizăm că traficul pe tronsonul de drum pe la Hălceni s-a intensificat foarte mult odată cu avansarea lucrărilor de asfaltare la Flămânzi-Prăjeni în județul Botoșani. Astfel, Iași – Botoșani prin Popricani-Vlădeni-Hălceni-Plugari (din județul Iași) și apoi Prăjeni spre Flămânzi-Botoșani devine cel mai scurt traseu Iași-Botoșani, cu 20 km mai scurt. Nu sunt gata lucrările la vecini, mai au cam o lună, poate două, dar se lucrează pe câte un sens și unde nu e asfalt, e piatră turnată dintr-un capăt în altul.

UPDATE

Vedeți noi imagini de la locul accidentului.

În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

UPDATE

În autoturism erau două persoane încarcerate – una conștientă, una inconștientă.

UPDATE

Un autoturism a căzut în baraj pe mal și riscă să se inunde. Înăuntru sunt două persoane inconștiente. A fost trimisă și o barcă la intervenție.

INFO

Două autoturisme au intrat în coliziune luni după-masă în jurul orei 17:00 în localitatea Hălceni, comuna Șipote. Mai multe persoane au fost rănite.

La fața locului au fost trimise elicopterul SMURD, un echipaj de la SAJ, un echipaj TIM (terapie intensivă mobilă), unul de la descarcerare și unul de stingere.

Vom reveni cu amănunte.

Comentarii