Imagini de la Festivalul de muzică Rocanotherworld 2021 ce a debutat astăzi

miercuri, 23 iunie 2021, 20:10
1 MIN
 Imagini de la Festivalul de muzică Rocanotherworld 2021 ce a debutat astăzi

Câteva sute de persoane s-au adunat la Ciric pentru Festivalul de muzică Rocanotherworld 2021, care a debutat astăzi. Mai mulţi oameni sunt aşteptaţi către sfârşitul serii când va concerta “Viţa de Vie”. Festivalul va dura până duminică, urmând să urce pe scenă trupe cunoscute ale muzicii rock româneşti. Totodată, pe parcursul celor cinci zile vor avea loc şi dezbateri culturale, dar şi alte activităţi care vor fi anunţate pe parcurs.

Astăzi, în prima zi de evenimente, pe scenă vor urca Alexu and The Voices Inside, spectacolul fiind programat de la ora 19.30, urmat de Alex & Fat Penguins de la ora 20.30, iar Viţa de Vie vor concerta de la ora 21.45 şi până aproape de miezul nopţii. Între 19.30 şi 23.30 cei prezenţi se vor putea bucura şi de „silent disco” în cazul în care trupele de pe scenă nu sunt pe gustul lor.

A doua zi, pe 24 iunie, spectacolele vor începe, de asemenea, de la ora 19.30, fiind anunţate trupele şi artiştii de la Stema, Via Dacă şi Cred Că Sunt Extraterestru, iar vineri, de la aceeaşi oră, vor concerta Rockabella, The Kryptonite Sparks şi Coma. Sâmbătă sunt programate trupele Melting Dice, Grimus şi Implant pentru refuz, iar duminică, în ultima zi de festival, Tourette Roulette, Moon Museum şi byron alături de Muse Quartet.

Comentarii