Imobiliarul Doru Plugaru scoate la vânzare un Porsche 911 Carrera, după ce a vândut un Ferrari F12

vineri, 29 septembrie 2023, 01:50
1 MIN

Un bolid de lux care ar aparține dezvoltatorului imobiliar Doru Plugaru, cumnatul lui Gheorghe Cheșcu, patronul Flux, a fost scos la vânzare pe un site de specialitate la prețul de 119.000 de euro. Este vorba despre un Porsche 911 Carrera 4S, an de fabricație 2020, mașină cu “echipare de top”, după cum se menționează în anunțul de vânzare.

Controversatul om de afaceri este cunoscut în oraș pentru colecția de autoturisme de lux, însă numele lui se leagă și de problemele pe care le are cu legea. Ar fi a doua mașină pe care Plugaru încearcă să o vândă la câteva luni distanță, după ce, în ianuarie, investitorul imobiliar și-a scos la vânzare și Ferrari-ul F12 Berlinetta din 2014, un alt bolid de lux pe care Plugaru cerea la începutul acestui an 200.000 de euro.

Porsche 911 Carrera 4S are 450 de cai putere și are parcurși 86.000 de kilometri, conform detaliilor din oferta de vânzare. Persoana care a publicat anunțul promovează și cartierul Veneția Residence din Tătărași, proiect imobiliar dezvoltat de Plugaru. Tocmai afacerile imobiliare l-au adus pe Plugaru în atenția DNA, însă a fost trimis în judecată în urmă cu doi ani de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași și pentru comiterea infracțiunii de ultraj împotriva unui polițist de la Secția 4 din Iași. 

Comentarii