Încă o întrerupere a apei şi a încălzirii în zona centrală a Iaşului

marți, 09 martie 2021, 02:50
1 MIN
 Încă o întrerupere a apei şi a încălzirii în zona centrală a Iaşului

Alimentarea cu apă şi încălzire va fi din nou sistată temporar astăzi în zone din centrul Iaşul.

Veolia Energie Iaşi a anunţat ieri că vor fi executate lucrări de intervenţie la reţeaua de termoficare pentru a remedia o avarie survenită în perimetrul Magistralei 2, din zona Spitalului "Sf. Spiridon" – Piaţa Unirii. Lucrările se vor desfăşura în intervalul orar 09.00 – 18.00, timp în care locuitori din zonă nu vor beneficia de agent termic.

Potrivit unui comunicat al Veolia Energie Iaşi, alimentarea cu apă şi încălzire va fi oprită temporar pentru consumatorii care sunt racordaţi următoarelor puncte termice: Piaţa Unirii 2, MT Hotel Unirea, MT Consiliul Judeţean, PT Vasile Alecsandri, PT Filarmonica (1, 2, 3), Spitalul Spiridon MT 3, MT 5, MT 2 şi MT 1.

"Echipele Veolia Energie Iaşi vor lucra în mod dedicat la desfăşurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de întrerupere în furnizarea cu apă caldă şi încălzire. Compania rămâne la dispoziţia clienţilor săi prin Centrul de Apel non-stop, apelabil la numărul 0800800123, gratuit în orice reţea fixă sau mobilă. De asemenea, alternativa de contact rămâne adresa de mail iasi@veolia.com", se arată într-un comunicat al companiei.

Lucrările de intervenţie programate astăzi vin la o săptămână după un demers similar în aceeaşi zonă din centrul Iaşului.

Comentarii