Începe curăţenia de iarnă la Politehnica

joi, 02 decembrie 2021, 02:43
2 MIN
 Începe curăţenia de iarnă la Politehnica

Torres e primul plecat, ar putea urma Istrate, Mihalache şi L. Popescu (FOTO)

Politehnica Iaşi pregăteşte în aceste zile ultima confruntare oficială a anului, care va avea loc sâmbătă, la Avrig, în compania CS Comunal Şelimbăr. Pentru disputa din cadrul etapei a XVI-a a Ligii a II-a de fotbal, ieşenii vor face deplasarea vineri, cu autocarul, plecarea urmând a avea loc după un antrenament, care va avea loc în cursul dimineţii. Politehnica va sta vineri noapte la Sibiu, va străbate cei 26 de kilometri până la Avrig în dimineaţa partidei şi va reveni acasă imediat după meci.

Din delegaţia care va face deplasarea vor lipsi mai mulţi jucători, principala absenţă fiind cea a lui Cristi Puşcaş, accidentat. Ant renorul Politehnicii, Costel Enache, nu va putea conta nici pe juniorii Petru Corobuţă şi Ioan Pop, eliminaţi în ultimul meci jucat de echipa de juniori. Cei doi nu vor avea drept de joc la seniori până nu îşi ispăşesc suspendările în competiţiile juvenile, astfel că pe fotbaliştii amintiţi se va putea conta abia la finalul lunii martie 2022! Capitolul “absenţe” continuă să îl cuprindă pe Andrei Istrate, exclus din lot de mai mult timp, din motive disciplinare, Brayhan Torres şi Ovidiu Marius Mihalache.

Cu Torres, împrumutat de la FC Botoşani, s-au încheiat conturile, fotbalistul fiind plecat în ţara sa, Columbia, unde se recuperează după o fractură. În ceea ce-l priveşte pe Mihalache, acesta nu a mai apărut la antrenamente după ce săptămâna trecută s-a învoit, motivând că are unele probleme personale. Cum jucătorul care împlineşte în această lună 37 de ani a jucat puţine meciuri în stagiunea trecută, iar în acest sezon a bifat doar patru meciuri, fiind mult timp indisponibil, sunt probabilităţi mari ca Poli să nu mai continue colaborarea cu el în 2022. Ieşenii intenţionează să renunţe şi la Istrate, care aparţine de FCSB, dar şi la alţi jucători, între care portarul Laurenţiu Popescu. Acesta nu a mai prins lotul în ultimele meciuri şi intenţionează să se întoarcă la CSU Craiova. Lista disponibilizaţilor va fi definitivată după disputa de sâmbătă, în funcţie şi de ultima impresie pe care o vor lăsa fotbaliştii ieşeni.

Comentarii