Începe perioada testelor

marți, 09 ianuarie 2018, 02:43
2 MIN
 Începe perioada testelor

Fotbaliştii de la CSM Poli vor fi evaluaţi până la plecarea în cantonamentul din Antalya. Tiago şi-a reziliat contractul

 

 

 

După alergarea uşoară efectuată duminică, la primul antrenament al anului, fotbaliştii de la CSM Politehnica Iaşi au început să fie evaluaţi. Ieri şi astăzi, jucătorii pregătiţi de Flavius Stoican au avut programate evaluările medicale, tehnicianul dând ieri şi un test fizic. Rezultatele vor fi centralizate înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya.

Din punct de vedere al efectivului, lotul a fost completat faţă de cel prezent la reunire. “Qaka şi Jo Santos, absenţi duminică, pentru că au fost probleme cu avioanele care trebuiau să-i aducă la Iaşi, au ajuns la echipă. Cu Platini am convenit să vină direct în Antalya, unde îl aşteptăm şi pe fundaşul dreapta spaniol Gallego” a declarat preşedintele CSM, Adrian Ambrosie. Tot în cantonament ar putea ajunge şi Alexandru Zaharia (Juventus Bucureşti), care este aproape de a semna cu Iaşul.

Ambrosie a mai anunţat că ieri a reziliat, pe cale amiabilă, contractul cu fundaşul dreapta Tiago. Acesta este al treilea jucător care a rupt înainte de termen acordul cu gruparea din Copou, după Spătaru şi Vremea.

Referitor la alt jucător care a evoluat la CSM în sezonul de toamnă şi nu va mai fi păstrat, Moisi, acesta oscilează încă între Metaloglobus Bucureşti şi Ştiinţa Miroslava. Tot la echipa de ligă secundă din judeţul Iaşi ar putea ajunge unul dintre portarii tineri ai formaţiei de primă ligă, Tîrnovanu sau Axinte, precum şi Danale, în cazul în care ultimul nu va fi reţinut în lot.

În ceea ce priveşte tratativele cu echipa clujeană CFR pentru împrumutul lui Yasin Hamed, acestea nu au avansat ieri. “Am spus că luni vom clarifica situaţia lui Hamed, însă cei de la CFR nu s-au hotărât încă. Sperăm ca marţi să se limpezească această situaţie” a precizat Ambrosie.

Astăzi va fi definitivată componenţa delegaţiei care va merge în Turcia, iar în cursul serii CSM Poli va pleca, pe calea aerului, spre Bucureşti. Continuarea drumului spre Antalya urmează să fie făcută miercuri, tot cu avionul. 

Comentarii