Înecarea amarului la Cotnari

marți, 09 octombrie 2018, 01:43
2 MIN
 Înecarea amarului la Cotnari

După eşecul cu Viitorul, Poli a fost ieri la societatea viticolă, iar astăzi va relua antrenamentele

 

Politehnica Iaşi a ratat posibilitatea de a sta pe un loc de play-off în perioada de întrerupere a campionatului. Eşecul suferit vineri, cu Viitorul Constanţa, în etapa a XI-a a Ligii I, care a urmat celui de la Mediaş, cu Gaz Metan, a păstrat Iaşul în afara primei grupe valorice a eşalonului de elită pentru cel puţin încă două săptămâni. Gruparea ieşeană se pregăteşte acum pentru sprintul de final de an, care va fi foarte încărcat. Primul hop de trecut va fi partida de la Cluj, contra CFR, de vinerea viitoare, din penultima rundă a turului sezonului regulat.

Antrenorul Flavius Stoican a conceput un program lejer după disputa cu Viitorul. Fotbaliştii au fost liberi sâmbătă şi duminică, iar ieri după amiază au fost la Cotnari, la societatea care îşi face publicitate la Poli. Pentru gruparea ieşeană nu este prima vizită în comuna ieşeană, precedenta având loc în sezonul trecut, chiar cu câteva zile înaintea unui meci oficial, când a avut loc şi o masă festivă.

Jucătorii ieşeni vor fi liberi şi în cursul dimineţii de astăzi, antrenamentele urmând a fi reluate abia în cursul după amiezii. Miercuri este programată o şedinţă de pregătire, dimineaţă, iar joi vor fi două antrenamente. Vineri, începând cu ora 18:00, se doreşte a se disputa un meci amical, existând, conform oficialilor Politehnicii, discuţii pe această temă cu Zaria Bălţi, formaţie aflată în subsolul clasamentului primei ligi a Republicii Moldova. „S-a luat legătura cu cei de la Zaria, sunt şanse să jucăm cu ei vineri. Eu mi-aş dori să facem două meciuri amicale în această săptămână, pentru că avem un lot numeros, iar astfel jucătorii care au jucat mai puţin ar avea posibilitatea să se poată exprima mai bine. Vom vedea ce se va întâmpla” a declarat directorul sportiv al Politehnicii, Tibor Selymes.

Sâmbătă şi duminică, Stoican le va da iarăşi liber elevilor săi, revenirea la antrenamente fiind prevăzută a avea loc lunea viitoare, în cursul după amiezii. Detaliile legate de programul săptămânii viitoare încă nu au fost stabilite. Partida contra CFR, de vinerea viitoare, va începe la ora 21:00

Comentarii