Instructorul de fitness care a intrat cu maşina în noul rond de la Târgu Frumos, în stare gravă la spital: a făcut atac cerebral

luni, 04 decembrie 2023, 02:50
1 MIN
 Instructorul de fitness care a intrat cu maşina în noul rond de la Târgu Frumos, în stare gravă la spital: a făcut atac cerebral

Instructorul de fitness care joi dimineaţă a lovit cu maşina sa Mercedes noul sens giratoriu de la intrarea în Târgu Frumos ar fi făcut atac cerebral. Acesta se afla în Mercedes cu o femeie, în timp ce alţi doi copii se aflau pe bancheta din spate, fără centurile de siguranţă.

Scăpat de sub control, bolidul lui Lucian Liciu a lovit în spate o autoutilitară. Mercedesul a luat foc şi l-ar fi ars parţial pe Liciu. Acesta se află în stare gravă la terapie intensivă şi are nevoie de sânge. Evenimentul a avut loc la ora 4.40 dimineaţa. “A fost un accident rutier la sensul giratoriu de la Tg. Frumos. Au fost implicate două maşini, un auto Mercedes şi o autoutilitară. În maşina mică erau patru persoane, doi adulţi şi doi copii.

Şoferul Mercedesului, M.L., 41 ani, cu traumatism toracic, dirijat cu SAJ tip B2 la UPU Sf. Spiridon. O femeie pasager dreapta faţă M.C., 49 ani, cu traumatism toraco lombar, dirijat cu SAJ B2 la UPU «Sf. Spiridon». B.G., 12 ani, pasagera spate dreapta fără centură, politraumatism, traumatism cranio cerebral sever, intubată şi ventilată mecanic de către medicul SAJ tip C şi dusă la UPU «Sf. Maria». B.A., 13 ani, pasagera spate stânga, fără centură, traumatism cranio cerebral cu pierderea cunoştinţei, traumatism cranio facial, plagă contuză buză inferioară, epistaxis anterior drept, a fost preluată de EPA Târgu Frumos şi dusă la Neurochirurgie. L.V., 59 ani, şofer autoutilitară, cu centură, preluat de SAJ B2 şi dirijat la UPU Sfântul Spiridon”, au precizat reprezentanţii SMURD.

Comentarii