Ioana Simion nu se alege cu nimic după divorţul de Ilie Năstase

vineri, 26 iulie 2019, 17:27
2 MIN
 Ioana Simion nu se alege cu nimic după divorţul de Ilie Năstase

Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodosescu (42 de ani), Brigitte Sfăt (42 de ani) şi Ioana Simion (43 de ani) sunt doamnele care au reuşit să îl ducă pe Ilie Năstase la ofiţerul stării civile. Ultimele două au rămas cu o avere consistentă după divorţul de fostul sportiv, însă ultima soţie, Ioana Simion, se pare că nu se va alege cu mare lucru după despărţire.

Ilie Năstase se află în top 50 cei mai bogaţi jucători din tenis alături de Simona Halep, cu o avere de 15 milioane de dolari. Nasty a cheltuit banii pe proprietăţi imobiliare, bijuterii, ceasuri, terenuri, dar, mai ales, a fost darnic cu femeile din viaţa lui. A avut multe iubite, însă dintre ele numai cinci superbe doamne l-au dus la altar. Fire rebelă, Ilie Năstase, alintat „Nasty”, pare să fi călcat pe bec, aşa că iată-l acum, la vârsta de 73 de ani, în pragul divorţului de Ioana Simion. fostele soţii, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt, au rămas după divorţ cu averi colosale.

Amaliei şi celor două fiice le-a asigurat o casă, precum şi pensii alimentare de zeci de mii de euro, care acoperă valoarea studiilor şi alte cheltuieli importante pentru Alessia şi Emma. Brigitte a ieşit, cu siguranţă, cea mai câştigată dintre soţiile lui Ilie Năstase. În prezent căsătorită cu Florin Pastramă Brigitte a rămas cu un apartament la mare în valoare de 100.000 de euro, un apartament în zona de Nord a Bucureştiului, două afaceri, dar şi alte bijuterii scumpe. La doar trei luni de la cununia civilă, Ilie Năstase se pare că a ajuns din nou în pragul divorţului. Proaspăta lui soţie, Ioana Simion, cu care urma să facă nunta luna viitoare, se gândeşte să se despartă de el după ce a înşelat-o. 

Citiţi materialul integral pe click.ro

Comentarii