Liviu Dragnea, declaraţii cel puţin susprinzătoare despre Traian Băsescu

joi, 11 august 2022, 14:07
2 MIN
 Liviu Dragnea, declaraţii cel puţin susprinzătoare despre Traian Băsescu

Liviu Dragnea a venit cu informaţii „interesante“ despre Traian Băsescu:  „Traian Băsescu este un om care mie mi-a făcut foarte mult rău. Condamnarea la referendum a fost comandată de el şi susţinută până la capăt, dar nervii nu pot să-mi întunece raţiunea. Băsescu a fost un patriot. Pot să mă înjure mulţi, aşa turnător cum a fost. La mintea lui, aşa cum a văzut el, a avut o viziune greşită. El a tras pentru ţara asta. Toate metodele lui au fost greşite, dar intenţia a fost bună. Nu a fost nici cu unii, nici cu alţii“, a spus Liviu Dragnea.

„Da? Asta e o informaţie interesantă“, a replicat Răzvan Dumitrescu. „Da! V-o spune unul căruia Băsescu i-a distrus viaţa. Îmi pare rău ce i se întâmplă familiei lui, e inadmisibil. Se procedează mai rău ca la mafioţi. Nu, nu pot spune despre cineva ceea ce ştiu că nu-i adevărat şi ştiu sigur că este în cealaltă parte!“, a adăugat Dragnea. „Cu Republica Moldova, şi-a dorit foarte mult unirea. A făcut nişte greşeli de copil. El a avut încredere în SIE şi în SRI care, de fapt, au lucrat să nu se întâmple unirea, fiind la comenzile Germaniei şi Americii, care nu vor să se întâmple unirea. El, în continuare, spera că se întâmplă, dar…“, a spus Dragnea.

„Până când credeţi că a sperat că se întâmplă?“, a insistat Răzvan Dumitrescu. „Nu ştiu până când, dacă şi-a dat vreodată seama“, a completat Liviu Dragnea.

„Dar de ce nu vine să spună, domn’le, lucrurile astea, că era atât de guraliv şi zicea el că ştie şi ce vorbesc miniştrii la telefon? De ce nu spune“, a întrebat jurnalistul Răzvan Dumitrescu.

„Probabil că îi e teamă, fiind fiica lui în proces. Cine ştie! Eu v-am zis ce părere am în acel subiect“, a conchis Liviu Dragnea la emisiunea „Ce Se Întâmplă“, la DC News.

Comentarii