Lovitură după lovitură la Poli: COVID 19 în vestiar!

sâmbătă, 10 octombrie 2020, 01:43
2 MIN
 Lovitură după lovitură la Poli: COVID 19 în vestiar!

 

 

Doi jucători, un angajat al clubului și un copil de mingi au ieşit pozitiv la testele pentru SARS-CoV-2

 

Problemele la Politehnica Iaşi nu se mai termină. După ce ieri v-am informat că nu mai puţin de şase jucători ieşeni de bază, Cosmin Frăsinescu, Ovidiu Mihalache, Nicandro Breeveld, Floriano Vanzo, Dzenan Zajmovic şi Andreias Calcan, sunt accidentaţi, aseară a mai venit o altă lovitură de măciucă la clubul din Copou. Un angajat al Politehnicii, doi dintre juniorii care s-au antrenat în ultima perioadă alături de echipa mare şi un copil de mingi au ieşit pozitiv la testele pentru SARS-CoV-2,

Conducerea clubului a reacţionat imediat şi a anulat meciul amical care trebuia să se dispute astăzi, de la ora 13:00, la Botoşani, cu formaţia locală FC, singura din regiune care activează în eşalonul de elită. Disputa trebuia să fie o repetiţie pentru duelul pe care Iaşul urmează să-l aibă cu Sepsi Sfântu Gheorghe sâmbăta viitoare, de la ora 16:30, în runda a VII-a a Ligii I de fotbal, pe stadionul Emil Alexandrescu. Ţinând cont de problemele grave de efectiv, antrenorul Politehnicii, Daniel Pancu, dorea ca la Botoşani să experimenteze mai multe formule noi şi să verifice ce jucători ar putea să suplinească absenţele titularilor care nu vor putea fi recuperaţi până săptămâna viitoare. Totodată, azi urma să debuteze la echipa ieşeană Joseph Mensah, care a evoluat ultima dată la Bnei Yehuda, în Israel. Ghanezul în vârstă de 26 de ani, cunoscut în ţară din perioada în care a jucat la Sepsi, în sezonul 2018-2019, a ajuns de mai mult timp la Iaşi, însă formalităţile de legitimare au durat mult.

Ţinând cont de necazurile apărute, Pancu a programat astăzi un antrenament, în Copou, cu jucătorii care au ieşit negativ la testele de ieri. Modul de pregătire al echipei în zilele următoare va fi decis însă după ce oficialii Politehnicii se vor consulta cu autorităţile medicale.

Comentarii