De Business

Punem punctul pe știi

Mai mulţi ieşeni în topul naţional al managerilor alcătuit de Business Magazin

miercuri, 03 noiembrie 2021, 14:28
1 MIN
 Mai mulţi ieşeni în topul naţional al managerilor alcătuit de Business Magazin

Mai mulţi ieşeni se află printre cei mai apreciați manageri din țară, potrivit celui mai recent clasament „100 cei mai admirați CEO din România”, întocmit anual de către publicația Business Magazin. Pe primul loc în topul de anul acesta se află Marco Hößl, CEO Kaufland România și Republica Moldova.

Business Magazin selectează în fiecare an 100 de directori de companii sau antreprenori din mediul românesc de afaceri, nominalizările fiind făcute după criterii precum dimensiunea companiei (respectiv venituri și număr de angajați), de gradul de implicare în comunitate și în mediul de business, dar și de reputaţia pe care și-o construiesc cei care le conduc în rândul partenerilor, clienţilor şi competitorilor.

Anul acesta, din Iaşi au fost selectaţi Iulian Dascălu (Iulius Group), Ioan Nani (Antibiotice Iaşi), Dan Fiterman (Arcadia Hospital și Arcadia Medical Center),  Constantin Deleanu (Cotnari), Răzvan Serghiuță (Cotnari), Iulian Mangalagiu (Brikston Construction Solutions), Vasile Sandu (Proinvest Group), Doina Cepalis (Te-Rox Prod) și Petru Chiriac (Il Passo).

Ulterior, cei care fac parte din mediul local de afaceri votează managerii favoriți, ordinea în Top 100 făcându-se pe baza voturilor obținute de aceștia. În anul 2021, Top „100 cei mai admirați CEO din România” a ajuns la cea de-a 12-a ediție. Poate fi consultat aici: https://bit.ly/3pXmRjm.

Comentarii