Mâine, sărbătoarea patronului spiritual al Fraţii Şcolilor Creştine

luni, 16 mai 2022, 01:50
1 MIN
 Mâine, sărbătoarea patronului spiritual al Fraţii Şcolilor Creştine

Ieşenii sunt invitaţi mâine la sărbătoarea patronului spiritual al Fraţii Şcolilor Creştine. Astfel, comunitatea Fraţilor Şcolilor Creştine şi colaboratorii lasalieni din Iaşi vor organiza sărbătoarea patronului congregaţiei, Sfântul Ioan de La Salle, printr-o Liturghie solemnă celebrată în capela Mănăstirii „La Salle” din Iaşi, marţi, de la ora 17. 

Potrivit organizatorilor, invitaţia se adresează în special celor angajaţi în domeniul educaţiei, aceştia fiind invitaţi „de a-l lăuda pe Dumnezeu şi de a-i aduce mulţumire pentru darul acordat Bisericii sale în persoana şi opera Sfântului Ioan de La Salle”.

De asemenea, reprezentanţiei Diecezei de Iaşi îi invită la rugăciune comună pe toţi cei care s-au angajat în slujba educaţiei umane şi creştine a copiilor şi tinerilor, în special a celor mai săraci. Invitaţia este lansată şi tinerilor, din dorinţa ca aceştia să îşi închine viaţa în slujire prin educaţie a copiilor şi tinerilor defavorizaţi. Evenimentul de la Iaşi va fi organizat în comuniune cu toată „Familia La Salle” din lume, precizează reprezentanţii Diecezei de Iaşi. 

Comentarii