Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a împlinit 74 de ani

luni, 27 martie 2023, 16:11
2 MIN
 Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a împlinit 74 de ani

Motiv de mare sărbătoare, ieri, în Familia Regală a României. Majestatea Sa Margareta şi-a serbat ziua de naştere. Duminică, 26 martie, Majestatea Sa şi-a sărbătorit ziua de naştere în familie.

Valuri de mesaje au curs pe unul din site-urile oficiale romaniaregala.ro, unele dintre ele amestecate cu furie, revoltă şi nostalgie după fostul regim: "Trăiască M.S. Margareta Regina Românilor! Nihil Sine Deo!" "La mulţi ani, Majestatea Voastră, Custode al Coroanei Române!"

"Ne rugăm bunului Dumnezeu şi pentru Familia Voastră, pentru surorile Majestăţii Voastre, pentru ASR Principele Consort Radu – minunată şi profundă voce a Familiei! – pentru toţi cei din familia extinsă, ca şi pentru prieteni şi pentru toţi cei care vă ajută zilnic în nobila cauză ce o aveţi înainte. Dorim să vă încredinţăm că sunt milioane de Români, in interiorul şi în afara graniţelor României, care înţeleg modelul regal şi îl doresc repus cât mai curând în fruntea Ţării – de unde a fost smuls, prin şantaj terorist şi fără învoirea Naţiunii Române, în sinistra zi de 30 decembrie 1947!"

"Vă rog să primiţi cele mai calde urări de sănătate, fericire şi putere în munca ce o depuneţi, alături de întreaga Familie Regală, în vederea susţinerii intereselor Ţării noastre!"

M.S. Margareta a trăit şi a călătorit în ţări şi în culturi diferite, a cunoscut oameni din cei mai diverşi, de la mari personalităţi ale lumii la oameni simpli, a căror bogăţie spirituală o preţuieşte deopotrivă. Îi plac oamenii ”care spun adevărul, se poartă cu naturaleţe şi nu încearcă să flateze”. Nu îi plac oamenii care vor să controleze mereu totul. Simţul umorului este o calitate pe care o apreciază mult la cei din jur. Prietenia, spune, ”nu se alege, se întâmplă şi este foarte asemănătoare cu dragostea”.

Vezi mai multe amănunte pe dcnews.ro

 

Comentarii