Menages a trois & futbol în 11

sâmbătă, 08 decembrie 2018, 02:50
2 MIN
 Menages a trois & futbol în 11

Pe astăzi haideţi să vă servim una caldă şi cu mult muştar şi checiap, cu dedicaţie pentru stimabilii domni microbişti şi simpaticele duduci microbiţe preocupaţi cu toţii de viitorul futbolului din Copou şi, în subsidiar, de cancanurile care roiesc ca muştele pe lângă ştiţi voi ce în jurul clubului de acolo şi al şefilor lor. 

Să începem aşadar cu cancanul anului: studenta aia băgată chipurile în pat de duşmani derect între cuviosul Hambrosie şi neprihănita lui soţioară, pentru o scurtă rugăciune nocturnă „menages a trois“, dedicată postului Crăciunului. După ce povestea a apărut în presa sportivă, toată lumea spune că e clar: cuviosul Hambrosie cică ar fi lucrat ascuns de premarele Mihăiţă. Dovada? Iat-o: lucrătura s-a făcut prin nepotul de frate al lui Mihăiţă, care are site de plasat demoazele. Aşadar, asta zic zvonerii lor. De ce prezentăm varianta asta controversată? Păi, haideţi mai bine să vă spunem ce ne zic la ureche păsărelele noastre despre chestiune! Că treaba e oarecum pe dos, nene. Dar, mai bine, ia’n cetiţi repejor pulsuleţul următor!

Mihăiţă, prins şi el în manej

Aşadar, păsărelele noastre ciripitoare zic altceva. Anume, că de fapt Mihăiţă lucrează pe-o mână cu cuviosul Hambrozie, împotriva lui Zabo şi Zeli Messi. Numai că în scandalul de mai sus e contralovitura celor din sicrit sărvis, statul paralel din futbol, amici cu sforăreasa Prod&Anca de la Bucale, cea care are intrare ca la ea acasă la gazeta care-a avut pontul, printr-un om gesepist. Dar, de asemenea, sforăreasa Prod&Anca, dacă nu ştiaţi, este amică bună, ba chiar foarte bună, cu nea Jiji l’Amorozo de la Iaşi, duşmanul de moarte al lui Mihăiţă. Ei, vedeţi cum se închide cercul? Cercul de la mijlocul terenului, băbăeţi, ca să fie apărarea beton: voi la care vă gândeaţi, măi perverşi mici şi duioşi?

Iaca şi poza: Instantaneu, ca poza zilei, luat la vizita recentă a lui tanti la Brusăl. Hm, oare ce şi cât o fi băut nenea Junkers?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

 

 

Comentarii