Ministrul Sănătății, despre cazul Sorinei: Asta e părerea mea personală – copilul a fost răpit

luni, 24 iunie 2019, 21:52
1 MIN
 Ministrul Sănătății, despre cazul Sorinei: Asta e părerea mea personală – copilul a fost răpit

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, consideră că micuța Sorina a fost pur și simplu răpită, atunci când autoritățile au luat-o din casa asistentului maternal care a îngrijit-o până la vârsta de opt ani.

Întrebată ce a șocat-o cel mai mult, Sorina Pintea a răspuns: ”imaginile, modul în care acest copil a fost smuls și apoi discuțiile din spațiul public legate de justiție, dacă a fost bine sau nu, dar nimeni nu s-a întrebat ce face copilul, ce-i în sufletul lui. Atenția trebuie focusată pe copil. Pe mine mă interesează sufletul acelui copil și modul în care acest copil a fost smuls este animalic. Nu cred că trebuie să caracterizeze poporul nostru”.

”Copilul a fost răpit, asta e foarte clar. Copilul a spus ”nu!”. Asta e părerea mea personală: copilul a fost răpit, luat pur și simplu. El nu trebuie să fie luat înainte să fie consiliat de psihologi. Cred că e un lucru evident acesta. Nu sunt medic, dar sunt mamă, am și un nepoțel. Așa ceva nu trebuie să i se întâmple niciunui copil. Acum ni se arată imagini cu un copil fericit. Are cineva senzația că el a uitat acele momente? Nici vorbă! Îl vor marca toată viața!”, a mai declarat Sorina Pintea.

Comentarii