Miuţele lui Peni Hill şi Habarnagiu continuă. Ghici unde e mingea?

vineri, 13 mai 2022, 01:50
3 MIN
 Miuţele lui Peni Hill şi Habarnagiu continuă. Ghici unde e mingea?

Pentru că tot circulă prin târg în ultima vreme varianta aia cu cearta dintre Peni Hill de Bahlui şi fostul său vice întru şmenuri imobiliare, omul de legătură cu băieţii de la cumătrie, Habarnagiu pe numele lui, acuma pensionat pe caz de boala lui Paraponache, ei bine, haideţi să vă spunem noi niscai fapte, nu vorbe, despre cum ar sta în realitate treaba asta. 

De altfel, ca să fim sinceri, exista de mult o bănuială că sceneta asta cu cearta lor nu e decât o punere în scenă, pentru naivi. Există şi bănuiala că cearta este pe bune dar, în fine, haideţi să vedem un alt aspect.

Ne povestesc niscaiva martori oculari că Peni Hill şi Habarnagiu se întâlnesc în continuare de regulă lunea şi joia, la o miuţă, cu toată gaşca dinainte. Iar acolo zic unii că cei doi enervează pe toată lumea căci se opresc cam des să şuşotească. Na, şi voi acuma: o fi, dragilor, o metodă bună ca să pui la cale una sau alta (treburi edilitare, absolut în beneficiul ieşenilor, nu avem nicio îndoială) aşa încât să nu fie interceptaţi de anumiţi băieţi.

Păi, băi nene, voi ce-aţi vrea: să ajungă ditamai ideile edilitare măreţe ale echipei, alea de propăşire a Iaşului pe cele mai înalte culmi urbanistice, direct în braţe la adversari?

PS: Apropo de şuşotelile celor doi futbolişti dribleori, spune cineva care, jonglând cu mingea, s-a aflat mai aproape că i-ar fi auzit recent pe cei doi la o miuţă discutând de afacerea unui văr de-al Habarnagiului, unul Măzărescu parcă, dacă a auzit omul bine, pentru care combinagiul cerea lui Peni avizare mai rapidă pentru niscai spălătorii auto prin târg. No, spuneţi şi voi acuma: nu-i mai bine pentru toţi să umblăm prin târg cu maşinile mai curate, mai uscate?

Încă o snoavă lansată în piaţă cu schepsis

Apropo de scenetele care mai tropăiesc printre unii din preajma lui Peni Hill, cică tot prin târg circulă de ceva vreme şi snoava populară că Peni ar fi cel care i-a oferit pe tavă la procurori pe toţi din famiglia lui Ghihocel cel tuciurel. Totul, evident, ca să fie pace şi dreptate în lume, trăiască Justiţia, Slava Ukraini, ştiţi voi poezia.

Ei bine, cum ai putea crede o astfel de snoavă, stimaţi telespectatori, câtă vreme vedem că toporaşul Ghihocelului din conţilul local face în continuare mendrele şi ale lui Peni, dar şi ale buhailor şantajişti, venind inclusiv la vechiul serviciu de la şantajişti, auzim, iar relaţiile celor doi merg nederanjate, la fel ca şi înainte de dosarul în care au ajuns ambii?

În fine, nu plecaţi prea departe, căci cât de curând vom reveni cu detalii pe tema asta! Tema asta a intrării Suediei şi Finlandei în NATO, ne referim…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii