COMUNICAT DE PRESA

Monster sale-Ai brăţară Afterhills? Ai parte de reduceri la Iulius Mall Iaşi!

vineri, 16 august 2019, 11:38
2 MIN
 Monster sale-Ai brăţară Afterhills? Ai parte de reduceri la Iulius Mall Iaşi!

Mai este puţin până când te vei putea încărca cu energia Afterhills! Iulius Mall Iaşi îţi vine în întâmpinare şi te aşteaptă să-ţi ridici brăţara de festival, până pe 23 august 2019, în spaţiul special amenajat la etajul 1, în zona magazinului Koton.

 Intră în vibe-ul de festival cu cele mai cool ţinute, pe care ţi le poţi achiziţiona din magazinele Iulius Mall Iaşi, la promoţii special dedicate festivalierilor. Până pe 1 septembrie, posesorii de brăţări de acces Afterhills se pot bucura de oferte de neratat la brandurile îndrăgite.

 Vrei distracţie până în zori? Pantofii potriviţi fac diferenţa. De aceea, IL PASSO ţi-a pregătit extra discount de 20% la toate produsele. Brandul U-MAN, un shop urban cu gust, oferă 25% reducere la noua colecţie, astfel încât tu să faci trendul. Pentru cei mereu în mişcare, SportVision oferă extra discount de 20%, iar Intersport, 20% la produsele care nu se află în promoţie. Completează-ţi ţinuta cu o pereche de ochelari de soare îndrăzneţi, pe care îi poţi achiziţiona de la OPTIblu, cu un extradiscount de 15%, inclusiv la produsele deja reduse. Şi KOTON oferă o reducere de 50%, nu doar pentru ochelari de soare, ci şipentru ceasuri. Ţinuta şi accesoriile sunt gata, dar ce coafură vei alege? Donna Carina te aşteaptă cu un discount de 25% la pachetul Festival Hairstyle.

 Timpul trece greu până începe distracţia? Nu-i nimic! Cu ofertele 1+1 de la Noodle Pack, Mado, Barabu şi Tucano Coffee îl poţi petrece în compania prietenilor. Şi Librarium propune un discount de 15% la toate cărţile, dacă iubeşti la fel de mult şi muzica şi lectura. Te aşteptăm la Iulius Mall Iaşi să îţi iei brăţara de acces la Afterhills şi să te pregăteşti pentru distracţie!

 

Comentarii