Monstrul care și-a bătut joc de câteva adolescente din Iași rămâne în arest

joi, 04 iunie 2020, 01:57
1 MIN
 Monstrul care și-a bătut joc de câteva adolescente din Iași rămâne în arest

Judecătorii ieşeni au decis ca bărbatul de 24 de ani din Bucureşti care a umilit şi şantajat o elevă de liceu din Iaşi să rămână în arest preventiv. Decizia în cazul lui Doru Florinel Duduc a fost luată ieri, de Curtea de Apel Iaşi.

Duduc este protagonistul unui caz terifiant, el fiind trimis în judecată zilele trecute, de DIICOT. Ultima sa victimă este o adolescentă din Iaşi pe care a cunoscut-o pe Internet, acum un an şi jumătate. Cei doi au început o relaţie, timp în care fata a fost filmată în ipostaze intime. Individul a folosit filmările pentru a o şantaja pe elevă, obligându-o pe aceasta să execute nişte aşa-zise pedese.

„Minora a fost obligată să stea dezbrăcată complet în genunchi timp de mai multe ore, în camera sa de acasă, în timp ce inculpatul o privea prin intermediul camerei web. Această pedeapsă a fost suportată de către victimă de mai multe ori, cel mai îndelungat interval de timp fiind de 8 ore, perioadă în care i s-a interzis să bea apă. Persoana vătămată a fost, de asemenea, constrânsă să îşi taie părul, să îşi scrie pe abdomen cu un marker negru diferite mesaje umilitoare, să mănânce o coală de hârtie şi să urineze pe jos în camera sa de acasă“, a precizat DIICOT Iaşi.

Povestea s-a aflat după ce fata a rămas însărcinată, iar părinţii ei au aflat. În timpul investigaţiei, procurorii ieşeni au mai descoperit o fată care a fost umilită într-un mod similar.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii