Multe şi mărunte: Lazio a câştigat Cupa Italiei

vineri, 17 mai 2019, 01:43
4 MIN
 Multe şi mărunte: Lazio a câştigat Cupa Italiei

 

Echipa Lazio Roma, cu Ştefan Radu intrat pe teren ca rezervă, a învins, ieri,  pe Stadio Olimpico din Roma, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Atalanta, în finala Cupei Italiei. Golurile au fost marcate de Milinkovici-Savici, în minutul 82, şi de Correa '90. Radu a intrat pe teren în minutul 36, în locul lui Bastos. Pentru echipa din Roma acesta este al şaptelea triumf în Cupa Italiei. Lazio cucerise ultima dată trofeul în sezonul 2012/2013.

Stoica nu mai stă pe bancă

Directorul sportiv al FCSB, MIhai Stoica, a anunţat pe reţele de socializare, că nu va mai sta pe banca de rezerve a echipei, pentru că nu mai vrea să fie înjurat. “Meciul cu Sepsi a fost ultimul pentru mine pe bancă. M-am săturat să fiu înjurat pe toate stadioanele. Dacă în Ştefan cel Mare poate merit, m-am tot contrat cu PCH, la Craiova – de exemplu – chiar nu înţeleg. Adresez rugămintea celor care se referă la persoana mea să-mi scrie pe whatsapp. Promit să răspund, chiar dacă monosilabic”, a afirmat Stoica. Într-o intervenţie la Digi Sport, oficialul a explicat că nu mai propune tehnicieni pentru că echipa nu a avut rezultate atunci când a propus el antrenori.

Lăncierii sunt campioni

Ajax Amsterdam, formaţie la care va evolua din sezonul viitor Răzvan Marin de la Standard Liège, a câştigat, miercuri, titlul în Olanda cu numărul 34 din istorie, primul din 2014. Ajax a învins, în deplasare, cu 4-1, formaţia De Graafschap, în ultima etapă a sezonului, în care a reuşit un golaveraj de excepţie, 119-32.  Fosta campioană, PSV Eindhoven, a învins, acasă, cu 3-1, pe Heracles Almelo, dar a terminat la trei puncte de Ajax (83 faţă de 86). Deşi a jucat în acest sezon în semifinalele Ligii Campionilor, echipa din Amsterdam va evolua în ediţia viitoare în preliminarii, în turul al treilea, pe traseul campioanelor. PSV va juca în turul al doilea preliminar, pe traseul non-campioanelor.  Ajax a realizat eventul, după ce la 5 mai a câştigat şi Cupa Olandei, scor 4-0, în finală, cu Willem Tilburg.

Valverde îl vrea pe Bartomeu

Preşedintele clubului FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, şi-a declarat, joi, sprijinul pentru antrenorul Ernesto Valverde, extrem de criticat după eliminarea echipei în semifinalele Ligii Campionilor.  “Ernesto Valverde este antrenorul pe care îl dorim. Este un proiect pe termen mediu şi lung, Ernesto are un contract şi noi suntem foarte mulţumiţi de el”, a declarat Bartomeu. Valverde a fost extrem de criticat de presă şi suporteri după eliminarea în faţa formaţiei Liverpool, scor 0-4, în semifinalele Ligii Campionilor, după ce în tur câştigase, scor 3-0. Deşi a fost eliminată din Liga Campionilor, FC Barcelona a reuşit să îşi asigure un nou titlu de campioană a Spaniei.

Accidentat în meci caritabil

Fotbalistul echipei Chelsea Londra, Ruben Loftus-Cheek, ar putea rata finala Ligii Europa din cauza unei accidentări pe care a suferit-o la un meci amical cu New England Revolution, disputat în SUA. Loftus-Cheek s-a accidentat în repriza a doua la glezna stângă. helsea s-a impus cu scorul de 3-0 în partida disputată pe Gillette Stadium, la Foxborough. Au marcat Ross Barkley (2) şi Olivier Giroud. Meciul a fost organizat în scop caritabil, cu această ocazie strângându-se 4 milioane de dolari pentru organizaţii care luptă împotriva discriminării şi violenţei.Echipa londoneză va disputa finala Ligii Europa în data de 29 mai, la Baku, în compania rivalei din Premier League Arsenal Londra.

Retragerea unei patinatoare

Sportiva sud-coreeană Lee Sang-hwa, dublă campioană olimpică la patinaj viteză, şi-a anunţat, joi, retragerea din activitatea competiţională, relatează presa internaţională. Lee Sang-hwa a spus cu ochii în lacrimi, într-o conferinţă de presă, că nu va mai concura, deoarece nu s-a refăcut total după o accidentare la genunchi. Sportiva în vârstă de 30 de ani este multiplă campioană mondială şi olimpică. Ea a obţinut aurul olimpic în 2010 şi în 2014, în proba de 500 m. În 2018, la Pyeongchang, a obţinut medalia de argint. Lee Sang-Hwa a câştigat aurul mondial în 2012, 2013 şi 2016 la 500 m şi în 2010 la sprint.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii