Nene Mihăiţă, matale cam pe unde te-ai situa între ăştia doi?

vineri, 15 iunie 2018, 01:50
3 MIN
 Nene Mihăiţă, matale cam pe unde te-ai situa între ăştia doi?

Bre nea Mihăiţă, bre, da' mătăluţă nu ţi-e olecuţă de la obraz aşa ca să vorbeşti în speţa asta?

Bre nea Mihăiţă, bre, da’ mătăluţă nu ţi-e olecuţă de la obraz aşa ca să vorbeşti în speţa asta? Iaca ce spunea zilele astea premarele despre ruşinea Gabrielei Firea de pe stadion, dragi cetitori: „Cine seamănă vânt culege furtună. Asta au făcut ei sâmbătă… România de azi e o societate în care cei care ne cred proşti şi-or fi dat seama că nu suntem proşti… Cei de la Arena Naţională au simţit că se doreşte confiscarea muncii unei sportive care a sacrificat timpul, banii, sănătatea, şi multe alte lucruri pentru a deveni campioană“.

Or, ca să nu scormonim mai departe, ai uitat, nene, când chiar tu ai invitat-o pe Halep la Iaşi, imediat ce a câştigat un turneu prin Asia, ca să te pozezi cu ea şi să-ţi faci imagine? Doar că fata nu a dat curs chemării, ducându-se mai degrabă la Cluj, unde este un teren de tenis acoperit, într-o sală ultramodernă. Sau ai uitat când te-ai dus cu băieţii IT-işti ieşeni ca să încaseze premiul pentru Iaşi de la o manifestare din Polonia? Sau că eşti nelipsit de la pompoasele premieri ale olimpicilor ieşeni, deşi acolo chiar că nu ai absolut nicio treabă? Ziceţi aşadar şi voi, dragilor: are voie premarele să vorbească aşa? Să-i batem obrazul când îl mai prindem la cules laurii altora? Ok, aşa rămâne!

P.S.: Apropo de treaba de pe stadion, ştiţi ce zvonuri circulă printre liderii mai răsăriţi de la partidoi? Cică mesajele alea false aruncate pe Facebook de unele filiale, la îndemnul şefului demis de la comunicarea online a PSD, l-ar avea în spate chiar pe mustăcios. De ce ar fi făcut mustăciosul Liviuţ asta? Cică acesta face tot posibilul să o îngroape pe Firea, iar socoteala aici e una perversă: ne facem că o apărăm în on-line, dar de fapt miza e să o execute şi mai rău.

Cine a avut aşa de mare interes în lovitura pe online?

Apropo de treaba de pe Arena Naţională, ştiţi ce zvonuri circulă printre liderii mai răsăriţi de la partidoi despre atacurile de după? Cică mesajele alea false aruncate pe Facebook, la îndemnul şefului demis de la comunicarea online, l-ar avea în spate chiar pe mustăcios. De ce ar fi făcut mustăciosul Liviuţ asta? Cică acesta face tot posibilul să o îngroape pe Firea, şi asta de mult, iar socoteala aici e una perversă: ne facem că o apărăm în on-line, dar de fapt miza e să o execute şi mai rău. Acuma, ziceţi şi voi: mai poate Gabrieluţa să pretindă candidatură la preşedinţie?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii