Nouă posturi libere la Spitalul de Neurochirurgie

vineri, 07 februarie 2020, 13:27
1 MIN
 Nouă posturi libere la Spitalul de Neurochirurgie

La Spitalul de Neurochirurgie se scot la concurs nouă posturi, patru fiind de infirmieri, două de registrator medical, două de brancardier şi un post pentru referent statistică economică. Pentru a participa este nevoie de studii superioare doar pentru postul de referent, pentru celelalte posturi fiind de ajuns studiile medii, iar pentru postul de infirmier este nevoie de absolvirea unui curs de specialitate. 

Actele pentru dosarul de concurs se pot depune până pe 17 februarie la sediul instituţiei, urmând ca proba scrisă să fie pe 26 februarie, de la ora 10.00. Candidaţii admişi la proba scrisă vor trece şi printr-o testare psihologică, iar proba practică şi interviul vor fi pe 4 martie, de la ora 10.00, la spital. Dosarul trebuie să conţină copii după actul de identitate, certificatul de căsătorie şi de naştere, după caz, copii după actele de studii absvolite, dar şi după actele care atestă efectuarea unor specializări.

De asemenea, este nevoie de formular de înscriere la concurs, CV, adeverinţă care să ateste vechimea în profesie, cazier judiciar, adeverinţă medicală, copia fişei de evaluare a performanţelor profesionale individuale sau recomandare de la ultimul loc de muncă. Tematica şi bibliografia de concurs vor fi afişate pe site-ul spitalului până cel târziu pe 21 februarie. 

 

 

Comentarii