Noul Nissan X-Trail e-POWER a ajuns la Iași!

luni, 30 ianuarie 2023, 09:25
2 MIN
 Noul Nissan X-Trail e-POWER a ajuns la Iași!

Noul Nissan X-Trail e-POWER a ajuns la Iași, la showroom-ul din Valea Lupului, DN28 10!

Cine ar fi zis că electricitatea poate oferi o asemenea aventură? Noul Nissan X-Trail îmbină două tehnologii avansate unice, care oferă un condus mai adaptabil, mai silențios și cu eficiență de combustibil, în comparație cu motoarele pe benzină convenționale ş1ţ. Bateria este încărcată de un motor pe benzină – nemaifiind astfel necesară conectarea la o sursă de alimentare electrică. Disponibil și cu tehnologia Nissan e-4ORCE AWD, care asigură un condus mai controlat și cu mai multă stabilitate.

Adaptabil și pregătit oricând ești gata de drum – fără a fi necesară conectarea la o sursă de alimentare pentru reîncărcare

Cu sistemul e-POWER, continuăm să fim deschizători de drumuri. Sistemul e-POWER este o tehnologie electrificată unică pentru o performanță adaptabilă și silențiozitate, de la un motor pe baterie, încărcată continuu de un motor pe benzină cu consum redus ş1ţ. Fără surse de alimentare, fără nevoie de reîncărcare, pur și simplu performanță eficientă și remarcabilă în mediul urban.

O aventură cu stil alături de noul X-TRAIL

Destinația ta nu cunoaște limite. Noul Nissan X-TRAIL îți oferă o experiență de conducere unică și modernă. Cu farurile sale LED elegante, gurile de aer frontale impunătoare și designul pătrat al capotei, chiar și mersul la cumpărături capătă o senzație incredibilă.

Cu caracteristici aerodinamice îmbunătățite și inconfundabila grilă V-motion, noul X-Trail păstrează semnătura tipică a unui design atrăgător care definește esența Nissan. Acest crossover electrificat de familie refuză să se piardă în mulțime.

Spațiu pentru aventură pentru până la 7 persoane

Păsește într-o lume spațioasă a calității, confortului și a lucrurilor practice. Ia-ți familia și uită de certurile pentru cel mai bun loc: în acest SUV electric cu cinci-șapte locuri încape toată lumea. Cu noul Nissan X-Trail, inovația poate fi accesibilă familiilor.

Găsește distribuția perfectă pentru întreaga familie, pentru între 2 și 5 persoane sau o capacitate opțională pentru 7 persoane. Al doilea rând de scaune, cu un design 60:40 și posibilitate de culisare, asigură confort optim pentru pasagerii așezați în spate.

Volumul generos al portbagajului pe care îl are modelul X-Trail și detaliile sale inteligente fac încărcarea mai ușoară și mai inteligentă. Plăcile reglabile pentru bagaje, cu până la 16 distribuții, îi oferă un caracter și mai practic.

Pentru a descoperi mai multe la noul Nissan X-Trail te așteptăm la shoowrom în ValeaLupului, DN28 10! Poțisuna la 0232 933 sauintră pe mallauto.testergrup.ro

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii