Nu stii ce sa pui sub brad ? Alege cosuri cadou de Craciun

marți, 17 decembrie 2019, 12:57
2 MIN
 Nu stii ce sa pui sub brad ? Alege cosuri cadou de Craciun

Suntem asaltati de oferte asa ca, de la an la an, ne e tot mai greu sa ne hotaram ce cadouri sa le facem celor dragi. Sau poate cu familia si prietenii apropiati ne mai usor, le stim gusturile si nevoile. Dar perioada de sarbatori inseamna cadouri si pentru angajati, colaboratori, cunostinte sau pentru apropiata vizita la niste prieteni noi.

Cum cadourile formate dintr-un singur obiect sunt o idee cam perimata, cu care de multe ori putem da gres, cea mai buna varianta e sa alegem cosuri cadou craciun. Acum totul e sa ne hotaram asupra continutului. Exista o varietate bogata de cosuri intesate cu cadouri, de la cosmetice, dulciuri, parfumerie, bauturi fine, produse alimentare de sezon, delicii gastronomice, seturi de cafea. Si lista de cosuri cadou de craciun poate continua mult si bine.

Iata cateva recomandari
Citam pe Boutique Cadeaux ca "a face cadouri e o arta", in zilele noastre; niciun detaliu nu trebuie lasat la voia intamplarii, de la continut, la ambalaj si prezentare. Dar s-o luam cu inceputul si cu pasii de urmat atunci cand alegem darurile de sarbatori.


 
1. Daca e vorba de angajatii din firma, o idee de cosuri cadou craciun ar putea fi o combinatie de cozonac, o sticla de vin de calitate, o agenda, un pix si un mic aranjament ornamental. Sunt articole care merg si in cazul barbatilor si in cazul angajatelor.

2. Cosuri cadou de craciun pentru firmele cu care colaborati. Pentru conducerea firmelor cu care aveti relatii de afaceri ar trebui sa pregatiti o agenda (ceva mai pretentioasa), un stilou din categoria lux si o sticla de sampanie de calitate. Nu uitati sa puneti o felicitare de Craciun, semnata de mana.

3. Pentru prietenii apropiati, la care sunteti invitati la masa in perioada sarbatorilor, alcatuiti un cos pentru fiecare membru al familiei. In functie de buget, puneti o sticla de bautura fina si cateva branzeturi delicioase, pentru capul familiei. Pe doamna o puteti surprinde cu un cos cu cosmetice, in care obligatoriu sa fie si o cutie de bomboane de calitate. Iar pentru copii, oferta de cosuri cu dulciuri e extrem de generoasa si include casute de turta dulce, mosi craciuni de ciocolata, bomboane, alaturi de care puneti o mica jucarie, fie o papusica din cele in voga printre fetite, fie un mic puzzle pentru baietei.

4. Cel mai frumos si cel mai scump cadou e destinat sotului/sotiei, iubitului/iubitei. Sfatul specialistilor este sa alcatuiti un cos cadou de craciun cu un set de produse de parfumerie de lux. Pentru doamne, o caseta cu parfumul preferat si lapte de corp, gel de dus, crema de fata, gel de gomaj, masca de noapte (toate de la aceeasi casa de parfumuri) totul ambalat cat mai spectaculos. Unii domni prefera sa cumpere din strainatate surprizele de sarbatori pentru sufletul pereche. Nu merita osteneala. La noi se gasesc, la preturi mai convenabile, cele mai impresionante si luxoase oferte, iar darurile voastre pot rivaliza cu orice cosuri cadou scumpe in Londra. Daca ar fi sa dam doar un exemplu.

5. Cosul pentru sot/iubit/logodnic. Sfatul specialistilor este sa mergeti pe cosmetice de lux. Apa de parfum, gel de ras, de dupa ras, crema de ochi, gel de dus. Langa ele puteti pune un portmoneu din cea mai fina piele, de la un brand renumit.

 

Comentarii