O femeie acuză o curățătorie din Sibiu că i-a distrus o haină de o mie de euro. OPC i-a spus că haina e veche

marți, 13 aprilie 2021, 11:10
2 MIN
 O femeie acuză o curățătorie din Sibiu că i-a distrus o haină de o mie de euro. OPC i-a spus că haina e veche

Experiența unei sibience cu o firmă de curățătorie din Sibiu i-a lăsat un gust amar. Femeia povestește că și-a însoțit sora pentru ca aceasta să-și ducă la curățat o haină de firmă, despre care spune că a fost cumpărată cu multe sacrificii anul trecut și care a costat aproximativ 1.000 de euro. Surpriza a venit în momentul ridicării hainei, când aplicațiile din piele ecologică au fost distruse. Managerul firmei consideră, însă, că aplicațiile s-au distrus din cauza uzurii în urma purtării. Nici verdictul celor de la OPC nu a fost de partea consumatorului.

Anamaria Opriș povestește că, alături de sora sa a dus la curățat, la firma Biteco, o haină de firmă, în valoare de aproximativ 1.000 de euro. Femeia spune că a întrebat de cel puțin trei ori angajata care a preluat geaca dacă, în urma curățării chimice, aceasta va fi distrusă. Femeia i-ar fi spus să stea liniștită că nu se va întâmpla nimic cu haina și că doar accesoriile pot avea de suferit. În urma acestei discuții, accesoriile de pe haină au fost scoase și aceasta a rămas la curățat împreună cu alte trei haine.  „În data de 1 martie am predat spre curățare patru geci firmei Biteco, printre care și o geacă din material cu aplicații din piele ecologică și accesorii din metal și material. La predarea acesteia, am întrebat dacă există posibilitatea deteriorării ei ca urmare a procesului de curățare chimic. Răspunsul doamnei care se ocupa cu primirea hainelor a fost că doar accesoriile pot suferi deteriorări iar ca urmare, acestea au fost îndepărtate de pe suprafața gecii”, povestește Anamaria.

În momentul în care au mers să ridice gecile surpriza a fost una de proporții. Toate aplicațiile din piele ecologică ale gecii de firmă au fost distruse, iar geaca și-a schimbat în întregime aspectul. Femeia a cerut explicații și povestește că angajații Biteco au sfătuit-o să dea aplicațiile cu cremă de pantofi.  

Mai mult, pe turnulsfatului.ro

Comentarii