O păcăleală la Iaşi mai ceva ca aia de la Bacău

marți, 19 martie 2019, 02:50
2 MIN
 O păcăleală la Iaşi mai ceva ca aia de la Bacău

Vă povesteam într-un episod anterior, stimaţi telespectatori, despre cum vor cică unii sforari de pe lângă Dragnea să-i păcălească pe ieşeni, la fel ca şantierul cu autostrada de la Bacău abandonat a doua zi după protestul #şîeu, că de fapt noi, ieşenii, am avea europarlamentar pus pe listele PSD, dar nu vrem să recunoaştem. 

Ar fi vorba, zice-se, de senatoarea de Vaslui Gabriela Creţu, despre care, dacă nu ştiaţi, dar ne spune cică musiu Vâlcov, este de fapt şi de loc din judeţul Iaşi, de la Târgu Frumos. Ehehee, apăi, musiu Vâlcov, chiar vrei să ne prosteşti pe faţă, aşa?

O fi rămas madama asta cu numele ei de fată la lansarea în politichie împinsă de la spate de soţ, nume dat de tăticu’ de la Târgu, dar noi ştim şnecheria: că ea e chiar nevasta şefului PSD Vaslui, nea Mitică Buzatu, despre care prin târg pe acolo se ştie că e amic de şpriţuri şi nu numai cu Dragnea, direct. Doi la mână: ştim că şi nea Mitică e de loc tot din judeţul Iaşi, de la Ruginoasa, dar mai ştim că a ars Iaşul la vot în partid ori de câte ori l-a prins. Aşa că nu ne mai servi diversiuni din astea, cu sos beşamel, că ţi-a ieşit tura asta cu cocoloaşte!

Nea Jenică: “Nu am avut relaţii sexuale cu doamna senator”

Şi, dacă tot veni vorba de madama Gabriela, soţie de mare sforar politic de Vaslui cu curmeie întinse pân’ la Iaşi, haideţi să vă mai spunem una tare despre ea şi despre dandanaua în care a intrat recent. Cică un amic de famiglie de-a lor din Vaslui, un soi de gazetar de baltă dar şi de implicare civică gen gaze de şist, Puieşti, alea, alea, Jenică Rusu pe numele lui (îl găsiţi pe Facebook pe băiat) a postat zilele trecute una pe pagina lui de stă acuma domn Mitică şi cu soţia şi în limbă şi nu ştiu cum să scape de ruşine.

Iaca ce a scris nea Jenică, aflat în proces de divorţ, pe Facebook: «Apel la bunul simţ al celor din presa locală şi naţională! Atrag atenţia să nu se publice nicio minciună de-a soţiei precum că eu aş fi avut relaţii sexuale cu doamna senator Gabriela Creţu. Soţia mea promovează astfel de minciuni şi a instigat la mărturie mincinoasă şi alte persoane. Absolut niciodată nu am avut relaţii extraconjugale cu doamna senator… Un OM al Societăţii Civile, Rusu Jenică». Iaca şi poza pusă pe Facebook cu Jenică şi senatoarea. Hm, voi ce ziceţi: îl credem, au ba?

Comentarii