O studentă din Franţa s-a plimbat goală prin centrul oraşului

joi, 09 mai 2019, 01:49
1 MIN
 O studentă din Franţa s-a plimbat goală prin centrul oraşului

O tânără de naţionalitate franceză, studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi, a fost suprinsă marţi seara alergând goală în centrul oraşului, în apropierea restaurantului „Mamma Mia“.

Aceasta a fost văzută de un cunoscut, care a sunat la 112 şi a anunţat că tânăra aleargă fără haine pe strada Ştefan cel Mare. Un echipaj de poliţie şi un echipaj de prim ajutor au mers în căutarea sa şi au reuşit să o prindă, după ceva vreme, în scara unui bloc.

Pentru că avea un comportament foarte agitat, aceasta a fost dusă la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi, unde analizele au arătat că se afla sub influenţa drogurilor.

„Pacienta în vârstă de 26 de ani a fost adusă la spital pentru a i se recolta probe toxicologice. Atât agitaţia psihomotorie, cât şi rezultatul analizelor au indicat că pacienta consumase substanţe de abuz care determină dependenţa“, a precizat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Fata a fost internată la Spitalul de Psihia­trie „Socola“ pentru mai multe investigaţii şi pentru tratament de specialitate. (Andreea ANTON, I.B.)

Comentarii