Obiectivele noului director Veolia Iaşi

miercuri, 09 mai 2018, 01:50
2 MIN
 Obiectivele noului director Veolia Iaşi

Veolia Energie Iaşi are un nou director general. Oficialii companiei au anunţat ieri că pe această funcţie a fost numit Cristian Puşcaş, inginer de profesie şi cu o experienţă de peste 25 de ani în business management, coordonare de investiţii şi leadership.

Printre obiectivele noului director general se numără eficientizarea operaţiunilor şi asigurarea calităţii serviciilor oferite, precum şi o mai mare orientare către client şi pe încurajarea performanţelor la nivel de echipă. „Veolia Energie Iaşi este o companie care investeşte constant în a le asigura în mod continuu ieşenilor servicii de înaltă calitate şi cred că experienţa pe care am acumulat-o în ultimii 25 de ani se potriveşte cu direcţia de business şi valorile companiei.

Mă voi asigura că Veolia Energie Iaşi continuă să fie un partener de încredere pentru Iaşi care oferă nivelul de confort aşteptat de fiecare cetăţean de la o companie activă în zona de utilităţi. Această nouă poziţie este o provocare pentru mine, dar sunt sigur că alături de echipa Veolia vom atinge toate obiectivele stabilite la nivel local, dar şi la nivel de grup“, a declarat Cristian Puşcaş, citat într-un comunicat al companiei. În acest an, printre investiţiile Veolia la Iaşi se numără reabilitarea reţelelor termice, programe de reabilitare a conductelor din subsolurile blocurilor, reabilitare a conductelor de distribuţie a apei calde de consum în blocuri, montare de staţii de tratare, montare de pompe de recirculare apa caldă şi de robineţi termostatici, achiziţia şi montarea de contori de energie termică cu citire la distanţă.

„Veolia Energie Iaşi îşi reiterează în fiecare lună promisiunile de a aduce locatarilor toate beneficiile racordării la sistemul de distribuţie pe orizontală: căldură şi apă caldă instant, costuri mai mici pentru încălzire faţă de cei cu centrale de apartamente individuale, control direct asupra costurilor şi a temperaturii ambientale prin termostatul şi contorul digital“, se mai arată în comunicatul Veolia Energie Iaşi. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii