Obsedat de fosta nevastă la 11 ani după divorţ: riscă puşcăria

luni, 09 mai 2022, 22:17
1 MIN
 Obsedat de fosta nevastă la 11 ani după divorţ: riscă puşcăria

La 11 ani după divorţ, un ieşean a rămas încă obsedat de fosta nevastă. El a încercat să o răpească din plină stradă, pentru a o duce „acasă”.

După divorţul pronunţat în 2011, relaţiile dintre Ciprian A. şi fosta sa soţie, L.A., rămăseseră tensionate. Femeia a fost nevoită să apeleze în mai multe rânduri la justiţie pentru a obţine un ordin de protecţia împotriva fostului soţ. Lucrurile nu s-au schimbat însă prea mult, iar pe 28 aprilie, ele au luat o turnură gravă.

L.A. face zilnic naveta pe ruta Iaşi – Scânteia, fapt cunoscut de Ciprian A., care era la curent cu rutina zilnică a femeii. Fostul soţ a aşteptat-o în gară, la întoarcerea în Iaşi. Când femeia a coborât din tren, bărbatul i-a cerut să urce în autoturismul său de taximetrie, pentru a o lua acasă. L.A. a refuzat, iar bărbatul a lovit-o cu dosul palmei în zona feţei, pentru a fi mai convingător. Răpirea femeii a rămas însă la nivel de tentativă, fiind întreruptă de persoanele din zonă.

Urmarea faptei lui Ciprian A. a fost emiterea de către Judecătorie a unui nou ordin de protecţie în favoarea femeii. Timp de 6 luni, fostul soţ nu va mai avea dreptul de a se apropia de ea la mai puţin de 70 de metri. Sentinţa nu este încă definitivă, putând fi atacată cu apel.

Comentarii