Ofensivă la Sineşti cu trei proiecte pe bani europeni

luni, 08 august 2022, 01:50
1 MIN
 Ofensivă la Sineşti cu trei proiecte pe bani europeni

O singură ofertă a venit la Primăria Sineşti pentru contractul de construire a unei săli de sport în localitatea Bocniţa, unul din cele patru sate ale comunei. Firma ieşeană Prima Construct, în asociere cu alte câteva firme, a depus documentaţia pentru obiectivul estimat la 5,15 milioane de lei. Banii reprezintă finanţare europeană, prin Programul Operaţional Regional, iar durata contractului este de 20 de luni.

Într-un alt sat, Storneşti, primăria vrea să refacă şcoala în cadrul unui contract estimat la ceva mai mult de 3 milioane de lei. Două oferte au fost înregistrate în procedura de atribuire, una din partea asocierii conduse de Geobest Construct, iar cealaltă, tot din partea unei asocieri de firme, al cărei lider este Obitory Construct. Şi în acest caz banii vin prin Programul Operaţional Regional, iar, odată atribuit, contractul se va derula pe durata de 20 de luni.

Tot cu finanţare prin POR, în Sineşti va fi construit un teren de sport. La licitaţia care a pornit de la 515 mii de lei s-au înscris patru ofertanţi, iar firma desemnată câştigătoare va avea la dispoziţie acelaşi termen, 20 de luni, pentru finalizarea terenului.

 

Comentarii