Opt milioane de lei pentru al treilea lot de blocuri izolate termic prin PNRR, la Tomeşti

joi, 16 noiembrie 2023, 02:50
1 MIN
 Opt milioane de lei pentru al treilea lot de blocuri izolate termic prin PNRR, la Tomeşti

Al treilea „pachet” de blocuri pentru care administraţia comunei Tomeşti a obţinut finanţare în vederea renovării lor energetice a intrat în licitaţia pentru proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie lucrări. Primul grup de blocuri a vizat anul trecut două clădiri de locuinţe, ambele construite în anii ’80, nr. 45 şi nr. 47, în total cinci scări şi tot atâtea niveluri cu apartamente cu două şi trei camere. Şantierul e aproape de finalizare.

Luna trecută, au intrat în licitaţie cele patru blocuri ISCIP, a căror renovare a fost estimată la 11,5 milioane de lei, tot finanţare PNRR. Licitaţia a atras o singură ofertă, aflată în prezent în evaluare.

Cititi si: ZdI TV: Primarul Tomeștiului anunță proiecte importante care vor fi realizate în următorii ani

A treia procedură lansată de Primăria Tomeşti include alte trei blocuri de locuinţe – nr. 1, 2 şi 3, situate pe strada prof. Petru Olteanu, la intersecţia cu Calea Tomeşti (capătul autobuzului 29). Ofertele sunt aşteptate până pe 28 noiembrie, iar criteriile de departajare sunt cel financiar (40 la sută din punctaj), perioada suplimentară de garanţie peste cei trei ani obligatorii (24 la sută pentru încă 3 ani), precum şi cerinţe de ordin tehnic. Odată atribuit contractul, durata şantierului va fi de 24 de luni.

Comentarii