Panarama panaramelor cu dipotatul Ciuho Stetoscop!

sâmbătă, 23 februarie 2019, 02:50
2 MIN
 Panarama panaramelor cu dipotatul Ciuho Stetoscop!

Mare panaramă cică a mai fost la vizita menistrei Sănătăţurilor la Iaşi zilele trecute, madama Sorina, în timp ce aceasta a poposit pe la conferinţa de neuroştiinţe de la şpitalul cu pricina din Tătăraşi, stimaţi pacienţi. 

Cică la discuţiunile de acolo, unde foarte serioase şi profesionale din câte am auzit, a participat şi dipotatul Ciuho, zis şi “Stetoscop”, nu se ştie dacă în calitate de ales al neamului, la fel ca dipotatul boxeor din spatele lui (vezi foto), în calitate de angajat ca tăietor de frunze la câini la acel şpital, sau în calitate de doftor de urgenţe.

Dar, în fine, nu faptul că a participat e problema, ci – fiţi atenţi acolo în fotografie, stimaţi telespectatori – faptul că dipotatul “Stetoscop” chiar a apărut cu stetoscopul legat de gât şi cu halat alb pe el, ca şi cum atuncea ar fi ieşit din camera de gardă, deşi el nu pe acolo nici din an în Paşti. Deh, Libelulă…

PS1: Scurt pe doi, dacă tot vorbim cu fotografia pe masă azi şi mâine, mama lor: vă mai amintiţi când spunea pe la începutul anului nea Popic, şeful partidoiului ieşean, că-şi rade barbişonul până pe 24 ianuarie, Ziua Unirii? Ei bine, iote-l şi pe el în poză, la final de februar, tot cu barbişon. O fi decis să pară mai ‘telectual, de când îl acuză adversarii că se înfoaie în fals cu doftorat? Întrebăm, nu dăm cu paru’…

PS2: Ştim, nu are legătură cu pulsuleţul de mai sus. Are însă legătură cu cel de ieri, când vă spuneam căci căţelul Partidoiului, Laika, şeful de la şuşălile naţionale, şi-a luat ca berou un etaj întreg din noul sediu. Ei bine, cică şeful lui pe linie politică, dar adjunct acolo, O Stafie cu Cioc, a primit doar un birouaş mic, pe jos. Hm, parcă vedem că de-aici i se va trage.

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii