Partidul Împreună pentru Moldova şi-a anunţat candidaţii la Primărie și CJ

luni, 17 februarie 2020, 02:58
1 MIN
 Partidul Împreună pentru Moldova şi-a anunţat candidaţii la Primărie și CJ

În vreme ce alte formaţiuni cu vechime trag de timp, ultimul partid intrat pe scena politică, Împreună pentru Moldova, şi-a anunţat ieri candidaţii la Primăria Iaşi şi la preşedinţia Consiliului Judeţean: Cătălin Urtoi, respectiv Dragomir Tomaşeschi.

Alături de liderul asociaţiei Împreună pentru A8, Ionel Apostol, şi de fostul primar al municipiului Galaţi Marius Stan, Cătălin Urtoi a menţionat o strategie consistentă, la care încă se lucrează, intitulată „Împreună pentru Iaşi“.

La rândul lui, Tomaşeschi a anunţat că „azi m-am despărţit de un partid care nu se respecta statutul, care şi ignoră membrii şi teleportează parlamentari de la Bucureşti“, aluzie la PNL.

Ionel Apostol a prezentat programul partidului, în care se regăsesc obiective precum reducerea efectivului parlamentar la 300 de locuri şi cel mult două mandate pentru orice aspirant la această demnitate, depolitizarea instituţiilor Avocatul Poporului şi Curtea Constituţională, şi, evident, construirea autostrăzilor A7 şi A8 până în 2030.

Cât priveşte colaborarea cu celelalte partide de dreapta, PNL, USR-PLUS, Cătălin Urtoi a spus că, „dacă aceste partide vor dori să ne aculte şi sănţeleagă ce vrem să facem, suntem dispuşi să susţinem acel candidat pentru Primărie pe care sondajele îl vor indica drept favorit“.

Comentarii