Patru elevi din Moţca au fugit de acasă la Bucureşti

vineri, 07 octombrie 2022, 01:50
1 MIN
 Patru elevi din Moţca au fugit de acasă la Bucureşti

Un grup de tineri din Moţca a pus pe jar poliţia din Iaşi după ce au fugit de acasă. Două fete minore şi doi băieţi au pus la cale o fugă în Bucureşti pentru distracţii, mai ales că unul dintre ei furase o sumă de bani de la bunici, fiind vorba despre câteva sute de lei. 

Aceştia au stat prin Bucureşti câteva zile apoi li s-au terminat banii. Ei au dormit într-un imobil din Bucureşti, apoi s-au „aciuat” prin gară, fiind găsiţi ieri de către poliţişti şi trimişi acasă, la părinţi.

„La data de 1 octombrie, poliţiştii Poliţiei Municipiului Paşcani au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în dimineaţa zilei de 30 septembrie, două minore în vârstă de 14 ani şi de 13 ani au plecat de la domiciliul din comuna Moţca şi nu au mai revenit. La aceeaşi dată, un minor de 14 ani a plecat de la domiciliul din comuna Moţca şi nu a mai revenit. Tot la aceeaşi dată, poliţiştii Poliţiei Municipiului Paşcani au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în data de 30 septembrie, un tânăr de 18 ani a plecat de la domiciliul din comuna Moţca şi nu a mai revenit. Ulterior, în urma colaborării dintre poliţiştii ieşeni şi cei bucureşteni, cele două minore şi cei doi băieţi au fost depistaţi în Gara de Nord Bucureşti. Verificările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii