Periculos: O companie rusească sponsorizează Liga Militarilor Profesioniști din România

luni, 08 iulie 2019, 15:51
1 MIN
 Periculos: O companie rusească sponsorizează Liga Militarilor Profesioniști din România

O ofertă promoțională la carburanți a scos la iveală una dintre vulnerabilitățile sistemului de apărare românesc. Compania rusească Lukoil, partenerul asociației Liga Militarilor Profesioniști, le-a oferit militarilor români 5.000 de carduri pentru a beneficia de reduceri, dezvăluie Newsweek.ro

Expertul în politici de securitate națională și sociologie Marian Zulean consideră că această promoție comercială ar trebui să fie un semnal de alarmă în actual context al războiului hibrid purtat de Federația Rusă cu Occidentul.

În grupul online al asociației Liga Militarilor Profesioniști (LMP) a fost postat recent un anunț prin care militarii profesioniști erau informați că au sosit cardurile de la compania Lukoil prin intermediul cărora vor obține prețuri mai mici la pompă pentru membri organizației militare.

„S-au primit din partea firmei Lukoil (…) 3000 de carduri LMP-Lukoil. În luna mai primele 2000 de carduri s-au epuizat în două săptămâni. Pentru obținerea cardului, membrii LMP se vor adresa reprezentanților zonali ai Ligii. (…) Vă reamintim că Lukoil este partener al Ligii Militarilor Profesioniști.

Cardul de loialitate Club Lukoil Partener este acceptat în toată rețeaua de benzinării Lukoil, prezentarea și folosirea acestuia înainte de orice tranzacție aducând utilizatorului următoarele beneficii: discount la achiziția de carburant începând cu primul litru alimentat.”

Citeşte mai mult pe newsweek.ro

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii