Piaţă virtuală la Iaşi, lansată de cea mai cunoscută pizzerie din oraş. Livrarea este gratuită

vineri, 03 aprilie 2020, 10:35
2 MIN
 Piaţă virtuală la Iaşi, lansată de cea mai cunoscută pizzerie din oraş. Livrarea este gratuită

Pe portalul «Piața Mamma Mia» practic alegi produsele cu un click, comanda minimă fiind de 25 de lei, iar livrarea la uşă este gratuită

 

Administratorii de restaurante din Iași își adaptează serviciile din mers, pe fondul pandemiei de coronavirus. Astăzi poți să-ți cumperi verdețurile, fructele și legumele fără să te mai deplasezi până la piață, dacă vrei sa fii mai prudent, ci s-o faci direct de pe internet. Iar una dintre firmele ieşene care s-au repliat cel mai repede pare a fi Pizzeria Mamma Mia. Aceasta, de pildă, a început deja să își dezvolte afacerile în mediul online, şi livrează de câteva zile, la domiciliul ieșenilor, produse proaspete, lansând zilele trecute «Piața Mamma Mia».

"Practic, se poate comanda online o gamă variată de produse: de la pâine la tavă, legume și fructe, lactate, ouă, pește sau carne la paste făinoase, băuturi, produse de băcănie sau pentru uz casnic. Produsele sunt livrate gratuit, comanda minimă fiind de 25 lei", precizează administratorul pizzeriei Mamma Mia.

Serviciul vine în ajutorul comunității și al tuturor membrilor ei, arată patronul Mamma Mia, fiind menit să sprijine producătorii locali și să ajute consumatorii să găsească online produse proaspete. "Pentru a ajuta la diminuarea răspândirii virusului, oferim servicii de aprovizionare a ieșenilor cu ingrediente necesare gătitului, pentru ca timpul petrecut în familie să fie mai liniștit, să nu mai fim nevoiți să ieșim la cumpărături și astfel să reducem expunerea la virusul care ne-a distanțat social. Inițiativa a pornit dintre oamenii noștri, care ne-au ajutat în cei 17 ani să ajungem un furnizor de servicii de restaurant și catering de încredere al Moldovei, oameni care acum sunt mai aproape decât oricând de comunitatea noastră, din care fac și ei parte. (…) Profitați de această perioadă și stați mai mult alături de cei dragi, acasă, în siguranță", a spus administratorul Mamma Mia.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii