Plantele ornamentale de pe străzile Iaşului vin anul acesta din Alba

marți, 13 martie 2018, 02:50
1 MIN
 Plantele ornamentale de pe străzile Iaşului vin anul acesta din Alba

O firmă din Alba va asigura plantele ornamentale pe care Servicii Publice Iaşi (SPI) le va amplasa pe raza oraşului. Paul Flowers SRL a fost singura companie care a depus ofertă la procedura de licitaţie organizată de către instituţia din subordinea municipalităţii.

Valoarea totală a achiziţiei a fost estimată la 221.941 lei, în timp ce valoarea de adjudecare a ajuns la 182.200 lei. Astfel, SPI a achiziţionat 745 de plante ornamentale şi 10.400 de plante la ghivece.

„Plantele ornamentale vor fi livrate în ghivece adecvate, sistemul radicular trebuie să fie bine dezvoltat, cu numeroase rădăcini subţiri, să nu prezinte infestări de boli şi dăunători, să nu prezinte urme de leziuni sau vătămări la momentul livrării. Coroana să fie bine formată, compactă şi să conţină inflorescente distribuite uniform pe toată suprafaţa sa. Florile trebuie să fie bine dezvoltate, culoarea bine definită şi să fie înflorite în procent de 80-90%“, se precizat în caietul de sarcini care a stat la baza achiziţiei.

Potrivit sursei citate, plantele vor fi livrate în a doua jumătate a lunii martie.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii