Comunicat de presă (P)

Plug-in Days la Volvo Iași

luni, 28 septembrie 2020, 10:24
2 MIN
 Plug-in Days la Volvo Iași

Deconectează-te și pornește!

Acum te poți bucura de cea mai bună tehnologie Plug-in Hybrid pe SUV-ul urban Volvo XC40.

Sistemul Plug-in Hybrid este combinația fără compromis între puterea electrică a bateriei plug-in și un motor pe benzină eficient.

Poți alege din 3 moduri de condus: Power, Hybrid cât și modul Pure 100% electric, cu zero consum și zero emisii.

Bateria îți oferă o autonomie de până la 45 km și poate fi cu ușurintă încărcată acasă sau la stațiile de încărcare. De asemenea, se încarcă ș iîn timpul condusului, atat de la motorul termic cât și la fiecare frânare.

Micul SUV urban Volvo XC40 poate fi configurat după nevoile tale, este echipat standard cu sistemele de siguranță cu care Volvo a revoluționat lumea și prezintă facilități care să îți ușureze viața de zi cu zi cum ar fi slot de încarcare wireless al telefonului tău mobil și spații de depozitare ingenioase.

Fă cunoștință și tu cu noul Volvo XC40 Plug-in Hybrid programând un Test Drive la Premium Nordic Cars, în perioada 30 septembrie – 4 octombrie.

Completează formularul din link-ul următor https://iasi.volvocarsdealer.ro/test-drive iar un consultant Premium Nordic Cars te va contacta în cel mai scurt timp.

Echipa Premium Nordic Cars organizează evenimentul conform contextului impus de situația actuală și sunt luate toate măsurile de distanțare socială și dezinfectare a spațiului și mașinilor. La Volvo siguranța este întotdeauna o prioritate!

 

Comentarii