Premii pentru studenţii care au cea mai „tare” cameră de cămin

vineri, 08 octombrie 2021, 01:50
2 MIN
 Premii pentru studenţii care au cea mai „tare” cameră de cămin

Studenţii din Campusul "Tudor Vladimirescu" au ocazia să câştige un an de cazare gratuită în cămin în cadrul unui concurs lansat de către Direcţia Servicii Studenţeşti.

 "Cea mai tare cameră de cămin din Campusul «Tudor Vladimirescu»" devine deja o tradiţie în campus, această competiţie având drept scop implicarea studenţilor în amenajarea cât mai creativă a camerei de cămin în care locuiesc. Studenţii se pot înscrie la concurs până pe 24 octombrie, iar un juriu, format din reprezentanţi ai universităţii şi din studenţi, va evalua camerele de cămin intrate în competiţie. În evaluare, potrivit organizatorilor, se va ţine cont de creativitatea amenajării şi ingeniozitatea mobilării spaţiului de locuit, originalitatea organizării camerei, decoraţiunile şi elementele ce vin să îmbunătăţească aspectul vizual al camerei, gradul de curăţenie, investiţiile făcute în cameră, dar şi raportul cost-rezultat al investiţiilor financiare făcute.

Practic, locatarii camerei declarate câştigătoare vor avea cazarea gratuită până la finalul anului universitar, pe 15 iulie, cei de pe locul al II-lea vor avea cazarea gratuită până în luna mai inclusiv, iar cei aflaţi pe locul al III-lea vor avea cazarea gratuită până în luna martie inclusiv. În cazul în care studenţii câştigători beneficiază deja de gratuitate la cazare, cum este cazul fiilor/fiicelor de cadre didactice, câştigătorii vor primi un voucher la cantina din campus în sumă egală cu cât ar fi fost scutiţi de tariful de cămin.

Camerele vor fi vizitate de către juriu în perioada 25-31 octombrie, organizatorii menţionând că se va realiza o videoconferinţă dacă situaţia pandemică va impune acest lucru, iar camerele vor putea fi apreciate de către studenţi prin like-uri în perioada 1 – 6 noiembrie. Afişarea rezultatelor finale va avea loc pe 8 noiembrie, 85% din nota finală fiind dată de juriu, iar 15% contând numărul de aprecieri de pe Facebook.

Comentarii