Primarul penal Piedone Popescu, limbaj golănesc, pe Facebook, împotriva unui critic

miercuri, 04 august 2021, 11:12
1 MIN
 Primarul penal Piedone Popescu, limbaj golănesc, pe Facebook, împotriva unui critic

Primarul penal Popescu Piedone, limbaj golănesc, pe Facebook, împotriva unui membru USRPLUS, Alexandru Dimitriu, secretar de stat în Ministerul Justiției.

Dimitriu a prezentat, pe Facebook, imagini cu iarba uscată din Sectorul 5, pe un bulevard de lângă Catedrala Neamului. Primarul Popescu Piedone s-a enervat, susținând că acele spații verzi sunt în administrarea primarului Nicușor Dan. Ulterior, Dimitriu a revenit și a scris: “Noi cei care chiar locuim în sectorul 5 știm că spațiile verzi despre care fac vorbire în postare au fost amenajate de PS5 prin AES și ESTA (societatea turcă căreia i-a dat Florea un contract de peste 1 miliard de lei). Practic au fost investiți banii sectorului nostru în spații care sunt în administrarea Capitalei“.

Popescu Piedone – condamnat la opt ani și jumătate de închisoare în dosarul Colectiv și plecat din funcția de pimar al Sectorului 4 după ce mii de oameni i-au cerut demisia în stradă în urma tragediei din clubul Colectiv – s-a dezlănțuit însă împotriva criticului său, pe care l-a numit, pe Facebook: “tulburatule“, “golănașule“ sau “maruntule“. Primarul a fost atât de enervat încât s-a dus să se filmeze pe spațiile cu iarba uscată, filmare pe care apoi a postat-o pe Facebook, alături de insultele în scris.

Citeşte mai mult pe newsweek.ro

Comentarii