Prinţişorul Aleodor şi tatăl său, Cosmos, au dat în judecată Poliţia. „Prinţul ţiganilor”, iritat de o amendă măruntă

marți, 02 octombrie 2018, 01:50
1 MIN
 Prinţişorul Aleodor şi tatăl său, Cosmos, au dat în judecată Poliţia. „Prinţul ţiganilor”, iritat de o amendă măruntă

Fiul interlopului Cosmos Tănase a fost prins conducând cu viteză. Cosmos se războieşte şi el cu poliţiştii, pentru motive similare.

Băiatul cel mare al celebrului interlop Cosmos Tănase a dat în judecată Ins­pectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi. Aleodor Tănase contestă un proces-verbal prin care a primit o amendă de 1.305 lei şi prin care i s-a suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile.

Sancţiunea a fost acordată după ce, pe 7 august 2017, ieşeanul a fost prins conducând cu 107 kilometri la oră, cu un BMW, pe o porţiune de drum în care era localitate. În primă fază, Aleodor a pierdut procesul, la Judecătoria Vaslui, însă tânărul a formulat apel, procesul urmând a se relua pe 17 octombrie.

„La data de 07.08.2017, ora 16.09, conducea autoturismul marca BMW, pe DN 24  pe raza localităţii Moara Domnească, cu viteza de 107 km/h“, se arată în motivarea primei in­stanţe. Nu doar Aleodor se luptă cu Poliţia Rutieră, ci şi tatăl său, Cosmos, care a pierdut zilele trecute un proces pentru o sancţiune primită în luna iunie a acestui an.

Recent, cel supranumit „Prinţul ţiganilor“ a primit o amendă rutieră şi în judeţul Neamţ pe care, de asemenea, a contestat-o în instanţă.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii