Procurorul Horodniceanu, spaima imobiliarilor certaţi cu legea, intră de azi în pâine la Bucureşti. El este nou membru CSM

joi, 05 ianuarie 2023, 02:50
1 MIN
 Procurorul Horodniceanu, spaima imobiliarilor certaţi cu legea, intră de azi în pâine la Bucureşti. El este nou membru CSM

Procurorul DIICOT Daniel Horodniceanu îşi intră în pâine în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. Astăzi se va desfăşura şedinţa de constituire a CSM în noua sa componenţă, rezultată în urma alegerilor desfăşurate anul trecut. 

Horodniceanu îi va reprezenta în CSM pe procurorii din cadrul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, DIICOT şi DNA. Procurorul ieşean îi va lua locul în CSM lui Codruţ Olaru, pensionat la sfârşitul anului trecut. Horodniceanu a fost desemnat ca reprezentant al procurorilor în CSM în urma alegerilor desfăşurate în luna iunie.

Angajat în sistemul judiciar din 1999, Horodniceanu a condus biroul teritorial Iaşi al DIICOT în perioada 2006-2009 şi 2012-2015, dar şi structura centrală a DIICOT, în perioada 2015-2018.

Reîntors ca procuror la Iaşi, Horodniceanu a instrumentat în ultimii ani o bună parte a dosarelor în care este implicat primarul Mihai Chirica. Mandatul lui Daniel Horodniceanu în cadrul CSM va dura şase ani. 

Comentarii