Profil nou, cu accesorii roz, la noul şef de la partidoiul ieşean

sâmbătă, 06 octombrie 2018, 01:50
2 MIN
 Profil nou, cu accesorii roz, la noul şef de la partidoiul ieşean

Schimbare importantă de look virtual la noul şef al filialei pe minicipiu de la PSD Iaşi, stimaţi alegători. 

Zilele acestea, şi după ce a fost ales în funcţie, tânărul şef Marius Ostaficiuc şi-a şi schimbat poza de profil pe Facebook, după ce a stat ani buni cu cea veche (în medalion). Iată câteva detalii mişto: vechea cravată era roşie, culoarea partidului; cea nouă este roz, culoarea viitorului probabil. Se mai observă că costumul de haine este altul, deci are cel puţin două. Şi tot interesant mai este că, în poza cea nouă, junele Ostaficiuc şi-a tras şi batistuţă de intelectual interbelic la bozonarul de la piept, în culoarea cravatei. Hmmm: o fi semn bun sau rău, nene Maricele?

Vă mai amintiţi de fostul dipotat Mobre? Iaca amintirea!

Haideţi însă să vă şi descreţim olecuţă frunţile cu ceva mai haios, dacă tot e sâmbătă azi, şi să-i lăsăm pe băieţii ăştia de la partidoi că au treabă de nu-şi văd capul, cu referendumul ăsta în care i-a băgat Dragnea cu forţa! Băbăeţ, dacă am ajuns să-l vedem până şi pe fostul dipotat Mobre umblând prin oraş cu o maşină capitalistă, americănească, un Ford adică, el care era cunoscut în tot târgul, chiar şi în vremurile în care întorcea banii cu lopata fie de la parlament, fie de la firmă, că umbla numai cu maşini făcute în România precum Dacia, apoi Espero şi Matiz, care se bărbierea numai cu pastă de ras Şah şi se dădea la final peste faţă doar cu Tarr sau Lara, aşadar, scuzaţi lungimea frazei, dacă până şi pe el l-am văzut în maşină americănească, atunci e clar că s-a dus dreac' tot spiritul ăsta patriotic românesc care încă ne mai sălăşluia ascuns printre bulendrele publice. Zău!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii