Recunoaşteţi personagiul? Da, el e: fostul grande dipotat!

miercuri, 01 mai 2019, 01:50
2 MIN
 Recunoaşteţi personagiul? Da, el e: fostul grande dipotat!

Iată, stimaţi telespectatori, poza zilei de astăzi, pescuită la vermuşti de oamenii noştri de pe rotogolul Feisbucului! 

Nu l-aţi recunoscut pe acest lipitor de afişe cu Victor Ponta? Ei, aş: cum să nu-l recunoaşteţi pe fostul dipotat al partidoiului, acum organizator al filialei Pro România pe Iaşi, Sorin Iacoban pe numele lui?

Ştim că simţiţi oleacă de compasiune pentru el, că, iote, a ajuns din ditamai dipotatul să facă el munca de jos, aia cu lipitul de afişe. Dar, am zice noi, nu e cazul de-acuma să-i plângem de milă.

Gurile rele zic că, funcţie de rezultatul care va fi scos pe judeţ, se va împărţi anul viitor şi logistica pentru alegerile parlamentare, dar şi pentru locuri de viitori dipotaţi. Aşa că, deh, omul are toate motivele să lipească. E drept, avem noi o bănuială că va lua iar ţeapă, ca în 2016 de la Dragnea, dar aspectele astea le ţinem deocamdată doar pentru noi. Nu de alta, dar iar ziceţi că l-am cobit…

Bursucii lui Popic

Iată şi cu ce se ocupă nea Măricel Popa, în loc să pregătească examenul politic al vieţii lui, ăla de pe 9 mai: cu un km de asfalt între Bursuc Deal şi Bursuc Vale, în loc de mitingul anunţat deja de Dragnea la Iaşi. Atunci, cică Dragnea vrea să adune la Iaşi, ca revanşă pentru umilirea de la Teatrul Luceafărul, 40.000 de oameni la miting. Ce ziceţi: va supravieţui au ba Măricel eşecului?

Comentarii