Restricţii de circulaţie pe străzile Anastasie Panu şi Palat în weekend

marți, 22 mai 2018, 20:28
1 MIN
 Restricţii de circulaţie pe străzile Anastasie Panu şi Palat în weekend

Primăria va pune în aplicare şi în această săptămână mai multe măsuri ce ţin de restricţionarea circulaţiei, atât în centrul oraşului, cât şi în alte zone.

Potrivit oficialilor municipalităţii, în perioada 25 – 28 mai, circulaţia auto, cât şi cea a tramvaielor vor fi afectate de evenimentele care vor avea loc în faţa Palatului Culturii.

Primăria vrea să închidă circulaţia în intervalul menţionat, în funcţie de necesităţi, pe str. Anatasie Panu şi str. Palat. În aceeaşi perioadă, vor fi puse în aplicare restricţii de circulaţie şi pe str. Aviaţiei, str. Aterizaj şi pe arterele adiacente.

Până pe 3 iunie este închis traficul auto şi pe str. Sergent Grigore Ioan (cu excepţia riveranilor), unde au loc lucrări de refacere a terasamentului, înlocuiri de traverse, de şine de cale ferată şi a dalelor din beton armat degradate, ce se află la trecerea peste calea ferată de la BJATM.

De asemenea, până la începutul lunii iunie, sunt dispuse restricţii de circulaţie, tot în funcţie de necesităţi, şi pe bd. Primăverii, acolo unde au loc lucrări de modernizare a arterei.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii