Românii au ales încrederea! PSD conduce în topul electoratului! (P)

miercuri, 08 decembrie 2021, 11:56
2 MIN
 Românii au ales încrederea! PSD conduce în topul electoratului! (P)

Românii au confirmat încă o dată încrederea în social democrație. Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, PSD ar obține 40 la sută din preferințele electoratului. Ultimul sondaj Avangarde pe luna noiembrie, efectuat la comanda PSD, arată o situație clară în întreaga țară, aceea că social democrația rămâne principala opțiune politică a populației. De altfel, PSD a demonstrat cu vârf și îndesat că s-a luptat pentru bunăstarea poporului român, deziderat pe care îl urmează și în această guvernare. Încrederea românilor în social democrați trebuie să ne dea acel imbold de a continua, de a transforma România într-o țară demnă a Uniunii Europene, de a repune pe tapet măsurile care au dus la creșterea economiei. Într-o perioadă măcinată de pandemie, de creșteri necontrolate a prețurilor la combustibili, energie, la alimentele de bază, trebuie să avem în vedere tocmai o stabilitate financiară pentru bunăstarea românilor. Sunt discuții inerente în coaliție despre suprataxarea companiilor mari, despre găsirea fondurilor pentru creșteri de alocații sau pensii, discuții care în cele din urmă trebuie să ajungă la un numitor comun. 

PSD susține orice măsură care aduce o creștere a nivelului de trăi, PSD nu va da înapoi de la ceea ce a promis românilor. Este evident că avem de lucru și că toate aceste măsuri se vor vedea în timp. Proiectele din Planul Național de Redresare și Reziliență, cele din Planul Național de Investiții "Anghel Saligny", trebuie să își continue mersul firesc, să fie implementate corespunzător, în funcție de necesitățile pe care le au comunitățile. Sunt măsuri pe care PSD le-a asumat în programul de guvernare, măsuri care pot aduce o reformă corectă în întreaga țară.

Rezultatul sondajului de opinie confirmă că ceea ce a făcut PSD pentru români a fost în interesul populației. PSD și-a reconformat poziția o dată cu nouă Guvernare, poziție din care va căuta să ducă la îndeplinire toate proiectele și investițiile asumate.

Marius Eugen OSTAFICIUC

Președinte PSD Municipiul Iași, deputat

 

Comentarii