Scandal amoros la ATI Giurgiu. Asistentă medicală bătută de o colegă care a acuzat-o că a făcut sex cu anestezistul

marți, 20 octombrie 2020, 10:38
2 MIN
 Scandal amoros la ATI Giurgiu. Asistentă medicală bătută de o colegă care a acuzat-o că a făcut sex cu anestezistul

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, în plină stare de alertă, cadrele medicale au de rezolvat probleme amoroase. S-a întâmplat chiar în secţia cea mai greu încercată în vreme de pandemie Covid-19, la Anestezie Terapie Intensivă. O asistentă a fost bătută de o colegă care trăieşte cu doctorul anestezist şi care a acuzat-o că a întreţinut relaţii sexuale cu el, în cabinetul acestuia. Doctorul a asistat la bătaia dată pe canapeaua sa.

Asistenta medicală Rodica Luminiţa şi-a mărturisit păţania pe Facebook: „15.10.2020, ora 11:15, Spitalul Judeţean de urgenţă Giurgiu – Stare de alertă Sunt asistent medical de anestezie, secţia A.T.I. , SJU Giurgiu. Îmi este destul de greu să povestesc asta, dar cred că este important să se afle cu ce se ocupă şi de ce sunt în stare unii oameni într-o situaţie de pandemie, în secolul XXI. Am fost agresată cu brutalitate fizic şi verbal în cabinetul renumitului medic PICK LADISLAU, de către colega mea as. Stoica Rodica (concubiana acestuia), aducându-mi acuze neadevărate, cum că eu la ora 6:30, mă aflăm în cabinetul Dr. Pick L, întreţinând relaţii intime.  Fapt neadevărat, demonstrând asta prin conversaţia avută cu colega mea care la ora 6:40 a venit să mă ia de acasă. 

Stoica Rodica a venit în cabinetul asistentelor la T.I. , luându-mă de braţ (că şi când ar fi avut o urgenţă în sală de operaţii), gândindu-mă că este o urgenţă de serviciu, m-am ridicat şi am urmat-o. Ajungând în capătul holului am constatat că nu era o urgenţă, ea îmbrâncindu-mă în cabinetul Dr. Pick pe canapea, unde am fost imobilizată aplicându-mi-se în regiunea capului şi feţei pumni şi palme fără ca eu să ripostez.

Continuarea, pe adevarul.ro

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii