Scandal în SUA! Un model transsexual s-a plimbat topless în fața Casei Albe, după întâlnirea cu Joe Biden

marți, 13 iunie 2023, 20:59
2 MIN
 Scandal în SUA! Un model transsexual s-a plimbat topless în fața Casei Albe, după întâlnirea cu Joe Biden

Un model și activistă transgender a fost criticat pentru că și-a scos topul la Casa Albă și și-a arătat sânii, la numai câteva momente după ce a dat mâna cu președintele Biden. Criticii de peste ocean au numit-o drept „o jenă internațională”.
 

Rose Montoya, în vârstă de 27 de ani, care s-a numărat printre lista lungă de invitați invitați să sărbătorească Pride la 1600 Pennsylvania Avenue sâmbătă, a fost filmată în timp ce își ridica rochia și îți expunea sânii în fața vestitului balcon Truman, cu steagul Pride atârnat pe fundal.

„Nu, aceasta nu este o altă fotografie cu prostituate de pe laptopul lui Hunter, a fost petrecerea Pride de pe gazonul Casei Albe în urmă cu două zile, găzduită de Joe”, a scris prezentatoarea radio Dana Loesch pe Twitter.

Fostul comisar de poliție din New York, Bernard Kerik, i-a criticat pe asistenții lui Biden pentru că a permis ca un asemenea incident să aibă loc pe terenurile Casei Albe.

„OK, deci cine conduce nenorocita de Casa Albă și permite ca acest gunoi deviant să treacă chiar în fața biroului oval?” a spus Kerik. „Știm că nu este @JoeBiden – tipul ăsta nu are idee unde se află. Deci cine este? Cine este cauza acestei rușini internaționale?” a întrebat fostul polițist al metropolei americane.

Montoya a împărtășit luni pe Instagram imaginile controversate, împreună cu un videoclip al evenimentului, în care președintele și prima doamnă Jill Biden au rostit discursuri în fața sutelor de invitați prezenți.

Montoya – care și-a început tranziția în 2015 – spune că și-a acoperit intenționat sfarcurile pentru a „juca în siguranță” cu „zero intenție de a încerca să fie vulgară” și că „trăia pur și simplu în bucurie”. Trăind adevărul meu și existând în corpul meu.”

Veterani militari au acuzat administrația Biden că a înjosit steagul american prin plasarea unui banner Pride în centru.

„Niciun steag nu ar trebui arborat la un nivel egal cu drapelul american”, a spus veteranul armatei și reprezentantul american Cory Mills, care a numit amplasarea steagului „rușinoasă”, scrie nypost, citatt de realitatea.net.

„Drapelul Statelor Unite ale Americii ar trebui să se afle în centrul și în cel mai înalt punct al grupului atunci când un număr de steaguri de state sau localități sau fanioane ale societăților sunt grupate și afișate din stafoane”, conform codului steagului SUA.

Comentarii