Se caută telefonist la Spitalul de Pneumoftiziologie care să nu asculte convorbirile pe care le intermediază

vineri, 25 august 2023, 01:50
1 MIN
 Se caută telefonist la Spitalul de Pneumoftiziologie care să nu asculte convorbirile pe care le intermediază

Spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi au un concurs aparte şi angajează un telefonist. Dosarele au putut fi depuse până ieri, iar cerinţele nu sunt mari: nu se cere vechime sau experienţă, ci doar unele studii specifice. Mai exact, învăţământ profesional absolvit cu diplomă / certificat de atestare a calificării profesionale telefonist sau studii minime obligatorii şi cursuri / programe de perfecţionare finalizare prin susţinere de examen şi eliberare de certificat / atestat / diplomă / adeverinţă pentru calificarea profesională de telefonist.

Chiar dacă nu este solicitată vechime sau experienţă, probele vor fi riguroase, aşa cum prevede legea. Prin urmare, candidaţii vor da o probă scrisă pe 1 septembrie, una practică pe 7 septembrie şi interviu pe 13 septembrie. Toate vor fi de la ora 09.00.

Conform fişei postului, atribuţiile angajatului vor viza întreţinerea şi exploatarea centralei telefonice, consemnarea eventualelor defecţiuni, răspunderea promptă la apeluri „şi executarea de legături telefonice atât în interiorul spitalului, cât şi în exterior”. O notă aparte din fişa postului vizează şi componenta „secretă” a meseriei – „trebuie să păstreze secretul convorbirilor. Nu ascultă convorbirile în curs de efectuare, poate interveni într-o convorbire în desfăşurare doar în cazuri de urgenţă, bine motivate”. 

Comentarii